Dobindirea vietii de veci ma duce cu mintea la Sf Scriptura cind un fariseu il intreaba pe Mintuitor cum poate dobindi viata vesnica "citez din memorie "
Daca intrebam care este calea mintuirii printre crestini :
Unul va spune "Roaga-te si te va mintui Dumnezeu"
Altul va zice "Plinge fringe-ti inima si nu te va urgisi Dumnezeu "
Alta parere "Fa milostenie si aceasta va acoperi multime de pacate"
Altul va spune "Posteste si alipeste-te de casa Domnului"
Altul va zice "lasa toate, fugi si te departeaza si fa-ti lacas in pustie"
Cite raspunsuri diferite gasesti la Crestini care conduc la acelasi lucru
Alte minuni proclama :
-"Sa nu crezi in nimic, decat in ratiunea ta, urmeaza-ti chemarile firii, fii independent, traieste dupa bunul tau plac si nu permite unei maini straine sa se aseze pe grumazul tau - si vei fi fericit"
-"Unde nu se inmultesc desfatarile publice, ca baruri, cluburi si altele ca acestea, acolo viata nu este viata"
- "Nu poti merge pe calea cea dreapta - trebuie sa ai stiinta de a trai, stiinta de a-ti dirija treburile astfel incat sa nu-ti prejudiciezi interesele si sa nu le permiti altora sa-ti strice planurile, intentiile si sentimentele" (aceasta se numeste la ei intelepciune)
Teoretic Biblia este calea scrisa spre mintuire. Practic trebuie sa urmez calea Sf Scripturi+Sf Biserica +Rinduielile noastre Crestine
Pai ca sa ai viata vesnica trebuie sa primesti jertfa Domnului. Iar dupa aceea nu mai trebuie sa traiesti u ci Hristos traieste in tine(sa-L lasi pe El sa-ti conduca viata).
Nici una / nu-mi pasa ca la majoritatea ateilor ne cam calci pe nervi cu porcarile tale daca te prind pe verde sa fugi ca te trimit in rai
Căci pentru mine a trăi este Hristos, și a muri este un câștig.
Asa ca dacă mor ma duc la Tati, dar tu unde mergi?
Cum sa mor daca am masina asa grasa esti?
Imi iau tanc atunci