Bă da disperat ești.
Eu ți-am pus o intrebare simplă. Care verset? Ca după părerea mea, erau 2 evidențiate. Da tu nu ai mai răspuns. Ai început direct cu contrazicerea. Asta spune multe despre capacitățile tale intelectuale. Ai facut acum exact ca femeia Aia care se confesa unei prietene: dragă, am avut aseară niste nervi si niste diavoli pe mine, de am început scandalul singură, n-am mai așteptat să vină soțul meu de la muncă".
Exact asa si tu, pui o întrebare (stupidă, ca majoritatea întrebărilor tale, daca mă întrebi pe mine. Dar oricum nu e relevantă pentru tine părerea mea, deci dăi bice) si pe când se apropie cineva de postarea ta, hop ii verși o găleată de lături în cap. Nu contează că omul cere detalii, sau încă nu e poziționat de o parte ori alta a chestiunii dezbătute, sau ca poate fi de aceiași părere cu tine, nu frate. Lăturile în cap. apoi râzi de el ca proasta'n târg. Si gata. Muaaa ce jmecher îs eu. I-am făcut i-ar pe cei care cred în Dumnezeu.
Nu se vede. Ca o parte a textului este evidențiat (aldin) si iti sare în ochi imediat când deschizi postul, si cuvântul "mântuitorul" la fel, evidențiat. Si eu, ca omu' civilizat am întrebat la care parte a textului te referi? Da tu, hop cu lăturile. Frate, esti pe câmpii rau de tot. Du-te si cere părerea la 2-3 specialiști, poate mai sunt șanse. Nu dispera.
Pai dar Isus spune ca este Dumnezeu.
Matei 22:32
RAY întreabă: