Biserica e doar denumire unei clădiri care definește grupul de creștini, fii ai lui Dumnezeu botezați cu duhul sfânt. Deci nu contează dacă adunarea se face in templu, în biserici sau in propria casă. Grupul de creștini contează.
Noi murim din propriile păcate. Dumnezeu ar fi vrut să trăim o viață fericită și plină de dragoste aici pe pământ dar păcatul lu Adam și Eva a adus blestemul peste noi. Acum aceasta lume a noastră are ca rol să se autodistrugă, astfel împlinind Biblia. Ci doar cei care au ținut de credință și nu s-au lepădat de Dumnezeu vor fi scoși din blestem prin judecată. Astfel, daruindule viața veșnică lângă El, că răsplată pentru truda lor
Tocmai ce am zis că nu contează clădirea și cum arată ea și ce oameni se adună, dacă într-adevăr ei sunt creștini v-ați întrebat. În lumea asta foarte mulți se consideră a fi creștini însă de mint.
Nici eu nu contrazic, nu mă simt în stare, sau mai ezact nu sunt creată pentru asta, însă dau răspunsul îndoielii, doar acolo unde cred că știu ceva, nu sunt creștină ca să le știu pe toate. Și dacă aș fi nu ajut să bag pe gât lucruri pe care lumea nu le primește.
Îmi e drag de tine, asta e norocul tău, te loveam grav cu ditamai romanul, dar ești faina, asa ca te iert. Pentru asta faci cinste cu o ciorba de burta și un ardei iute
Că acesta este circuitul vieții. Fără să ne că din la religie că și așa nu stau bine cu ea. Dacă toată lumea ar trăi ar mai fi loc pe pământ?
Vai de mine, dar asta e una din macaturile mele preferate și a familiei mele. Știu că mi-ai fi zis un roman de oarece aceste lucruri de neînțeles pentru noi au format tot felul de idei și te idei, pentru că nu sa ajuns încă la un adevăr pe care să fi împărțite pe toată lumea, astfel ajungem să creăm române și să realizăm că nu am ajuns încă într-un capăt. De acea deseori cea mai bună decizie e să ne convingem pe noi și nu pe alții.
Aici deja discutăm despre un viitor pe care nu îl cunoaștem. Nu are rost să nu infiltrăm in necunoscut. Nici unul dintre noi.
Deci ciorba nu o mai dai și ardeiul iute dar continui sa îmi bagi cuțit după cuțit, ce sadica ești
Cum să nu ți-o dau, dacă aș putea, ți-am menționat doar că e preferata mea și a familiei mele. Iar eu care am crezut că vorbele acelea te liniștesc de fapt de înjunghie. Îmi pare rău, mai bine tac.
Eu nu mă pierd doar mă retrag. Mi se pare că cel mai înțelept lasă de la el. E decizia ta cum procedezi.
Nuh, prezenta ta și o ciorba făcută de tine m-ar liniști. Era sub forma de gluma " cuțit după cuțit, și sadism" trebuie sa te învăț, dacă dai o ciorba calda evident. Mai trebuie sa și glumim din când în când. Vai de mine păpușă ce îți place ție sa dai ordine asta da atitudine de fata Alpha
"De acea îmi este teamă de astfel de întrebări. Mulți pun întrebări pe TPU despre religie, ori că vor să se convingă ori să-și bată joc de ea. Dar după părerea mea daca nu sunteți serioși cu întrebările, nu le mai puneți, astfel evitați conflicte, multe."
Cum dacă ai putea? Nu exista dacă și parca, ci nu vreau nu acept nici un refuz.
Nu trebuie sa taci, ești splendida asa cum ești.
Las-o men nu fi rău ca e amărâta, e o fata tare faina sa ști și buna la suflet.
Păi cum să-ți dau o ciorba fizica când suntem pe o rețea de socializare și nu știm nimic despre noi. Deci deocamdată nu pot. Și să-ți mai spun eu deși accept glumele, îmi place să le iau în serios, sau să le continui cu lucruri reale, astfel le dau viață.
Nu i stres, bei redbull și capeți aripi.
Ai grija de tine. Seara faina.