Iar dovedesti ca habar nu ai de selectia naturala, selectia sexuala nici de genetica, nici de adn, daca pui asemenea intrebari clar la ora de biologie dormi
Avem degete mici la picioare care nu sunt utile.
Avem 5 degete la o mana, de ce nu ne a facut 6?
Gandeste te tu la asta mai bine.
Ia taie-ti tu degetele de la picioare, inclusiv cele mici si zi-mi daca mai ai o asa buna mobilitate. A da, ca a zis un amarat de "biolog" din nu stiu ce universitate din India?
Avem multe componente inutile, lasate de la stramosii nostri.
Era vorba de degetul mic. Si poate cunosc o persoana care nu are 2 degete de la un picior si merge bine mersi.
Si un amarat de biolog care a facut o minima cercetare bate biblia si basmele cu dumnezeu la fundul gol... pentru ca a facut o cercetare nu a scris din imaginatie.
Raspunde de ce avem 5 degete la mana si nu 6? Sau poate 4, ca aratam mai frumos cu 4 si eram mai utili cu 6 de ce nu s-a gandit dumnezeu?
)
"a facut o minima cercetare bate biblia si basmele cu dumnezeu la fundul gol."
Capul de exemplu, dar stai..Il poti folosi sa nu iti ploua in gat.
Stiu ca te apuca rasul cand auzi de cuvinte din asta fastamagorice pentru tine precum stiinta sau cercetare... dar asta e, daca nu intelegi, razi. Du-te si tu la catedrala neamului sa pupi poala popii si popa sa pupe banii tai.
Asa e. Evolutia mi se pare cea mai proasta teorie privind aparitia vietii umane. Pana si basmele acelea cu Annunaki par mai credibile.
Ba nu ai deloc, ai scris o mare prostie - Evolutia mi se pare cea mai proasta teorie privind aparitia vietii umane = categoric habar nu ai, evolutia nu e vorba de aparitie si de evolutie
Evolutie de la ce la ce? A aparut dintr-o data un om sau cum zici ca nu are legatura cu aparitia omului?
De ce îți pare tâmpită? Pentru că orgoliu nu te lasă să accepți că ești o primată intelingentă, sau? Deja sunt sătul de grandomania umană: omul cea vrednică, specială și unică creatură, când adevărul e că la nivel morfologic suntem comuni, de fapt doar intelingența e ceva aparte si asta nu e ceva magic, majoritatea mamiferelor au constiință de sine și de lumea din jur, diferența constă în faptul că noi am dezvoltat un alt mod de-a trasmite informația nu doar prin huța-huța, și în acest sens am căpătat o înțelegere superioară a realități, plus faptul că avem memorie, că dacă nu ai capacitatea de memorare degeaba poți comunica și ești inteligent.
Nu ți se pare că Doamne-doamne nu e cam original? Nu de alta dar 98% suntem maimuțe atât genetic cât și morfologic. Și ți-am mai zis simetria nu e un argument, ține de percepția individului, dacă am o arie vizuală descentrată nu o să mai percep lumea simetric.
Că tot vorbim de degete, de ce Doamne-doamne a ținut să fac fix cinci ca la restul indivizilor din familia primatelor? De ce Zeus n-a făcut omul cu 4 sau 6, argumentul tău e cu tăiș dublu deci non-argument. Apropo corpul uman e departe de-a fi perfect, pentru că aparent chiar se nasc oamenii cu defecte ereditare cu un deget în minus sau în plus.
Faptul că legile fizici sau eredități funcționează nu îți susține argumentul că Dumnezeu există, sau că fix Dumnezeu biblic există. De fapt din contra genetica contrazice creaționismul de tip biblic/iudaic.
Daca aveai 6 degete acum mi-ai fi zis dar de ce nu avem 5?
Ai adus un argument de rahat, care e extrem de ilogic sau mai bine zis irelevant.
Mie al 5-lea deget de la picior imi ofera un ajutor sporit in sustinerea echilibrului, acu ca stii tu pe cineva care nu-i simte nevoia aia e, si eu pot sa mananc fara maini, dar ma murdaresc pe fata.
DeProfundis99 întreabă: