| Raniia a întrebat:

Cum iti explici faptul ca,desi nu ai avut o relatie profunda cu Dumnezeu, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Este dragostea si bunatatea lui Dumnezeu care nu ne face dupa meritele noastre ci dupa indurarea Lui cea mare!

| Raniia explică (pentru EmaS):

Da draga mea Ema, S-a implicat in viata noastra datorita faptului ca aceasta este natura Lui.O seara binecuvantata!

| EmaS a răspuns (pentru Raniia):

Da,Dumnezeu este dragoste.Multumesc,la fel.

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poti dovedi ca a intervenit in viata mea dumnezeu? si eu as vrea sa stiu cand a intervenit probabil cand imi mergea bine el a facut sa-mi mearga rau la voi asta se numeste pedeapsa divina

| Raniia explică (pentru RAY):

Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne iubim noi insine.Natura noastra este pervertita de pacat, pe cand natura lui Dumnezeu este Dragoste.Insasi natura Lui nu L-ar lasa sa faca o alegere gresita pentru noi.

| RAY a răspuns (pentru Raniia):

Sigur ca da

Dumnezeu te iubeste! O, de ai lua aminte la poruncile Lui, atunci pacea ta ar fi ca un rau si fericirea ca valurile marii!

Fata eu nu am nevoie de dumnezeu, religie, basme de astea copilaresti daca exista un dumnezeu nu are voie toata ziua sa ma rog lui si sa fac ce vreau eu, intelegti

Citeste Deuteronom 28.Pe baza acestui text, care exprima binecuvantarile in urma ascultarii de poruncile lui Dumnezeu si blestemele datorita neascultarii de El, as vrea sa faci doua liste.Compara-le si gandeste-te daca merita sa accepti in viata ta orice tratament din Mana lui Dumnezeu.

Tu nu intelegeti ca n-am nevoie de versete

Care este temelia vietii tale?

Vorbeste cu ema

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Despre ce sa vorbeasca cu mine?

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Despre religie ema ca doar e pocaita ca tine

Poi da, dar ea te-a intrebat pe tine pe ce este zidita temelia ta?!

Eu nu am ce vb despre religie

Pai despre ce sa vorbim? Despre fete? Ce zici, ti-ai gasit jumatatea?!

Despre fete? n-am ce discuta despre ele
jumatatea? nu, numi caut nici o jumatate

Vezi ca iti creste nasul!

Nu creste nimic, chiar nu ma intereseaza de un lucru care momentan nu am nevoie

Este bine.Concentreaza-te pe invatat ca ai timp si de fete, dupa aceea.

Am terminat scoala ema de 2 saptamanii cu bine, o sa citesc cartii chiar simt nevoia sa citesc cartii

4bb4 mi-a dat adio dupa ce ti-am zis de ea

| Wøodenpints a răspuns:

Ne pişăm pe harul lui.
Nu mai prostiţi copiii.

| Raniia explică (pentru Wøodenpints):

Dumnezeu vede purtarea tuturor, priveste pasii fiecaruia.Nu este nici intuneric, nici umbra a mortii, unde sa se poata ascunde cei ce fac faradelegea.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Raniia):

Şi răspunsul tău înseamnă ce? Tu nu pricepi că eu nu cred în asemenea vrăjeală sfântă?

| reihiuke a răspuns:

Ce inseamna sa ai o relatie profunda cu Dumnezeu? Si cum iti dai seama ca intervine in viata ta? Si ce trebuie sa faci ca sa meriti?

| Raniia explică (pentru reihiuke):

Ai incredere in Cuvant si indrazneste sa ai visuri marete.Imagineaza-ti modul in care vrei sa se desfasoare viata ta in ceea ce priveste serviciul, afacerea, hainele, comunicarea; toate detaliile vietii tale.Imagineazati-le intr-un mod extraordinar pe fiecare in parte, aliniate la Cuvantul Domnului si apoi porunceste-le sa ia fiinta.Ai putea intreba:''Chiar asa simplu este?''Bineinteles! Tu iti poti modela viata la nivelul la care te vrea Dumnezeu prin puterea imaginatiei pe care Domnul a pus-o in tine si rostind cu credinta Cuvantul Sau.

| reihiuke a răspuns (pentru Raniia):

Sincer, am facut asta si nu mi-a iesit. Sau, cel putin am incercat sa fac mai bine zis. Am dat-o in bara cand a venit vorba de niste vicii. Si de multe alte chestii happy Nu a vrut Domnul sa ma transforme big grin

| Raniia explică (pentru reihiuke):

Cand in viata vin perioade foarte grele, te pierzi si te lupti si incerci prin puterile tale sa iesi la suprafata.Pana nu vei intelege in profunzime acest adevar, ca este o latura a caracterului lui Dumnezeu sa ia initiativa pentru a ne oferi tot ce este mai bun ca sa-I slujim, nu o sa fi total degajata in umblarea cu El.Crezi ca esti suficient de mult ancorat in credinciosia si dragostea lui Dumnezeu,dar nu este asa.El ne asigura,impreuna cu viitorul, toate conditiile:imprejurari, finante, tot ce avem nevoie, chiar daca ingaduie perioade care nu sunt asa cum ni le-am dori.Eu am multe experiente care confirma ca Dumnezeu''cu nici un chip nu m-a parasit''. Partea noastra este sa ne incredem total in El.

| 1Mihai1 a răspuns:

Bunătatea Lui explică.

| Enriqueta a răspuns:

Acesta îi este harul și natura Lui. Este cel care ne-a dat viața, pentru a o putea trăi fericiți, alături de El.
O seară plină de vise frumoase îți doresc!