Este dragostea si bunatatea lui Dumnezeu care nu ne face dupa meritele noastre ci dupa indurarea Lui cea mare!
Poti dovedi ca a intervenit in viata mea dumnezeu? si eu as vrea sa stiu cand a intervenit probabil cand imi mergea bine el a facut sa-mi mearga rau la voi asta se numeste pedeapsa divina
Dumnezeu vede purtarea tuturor, priveste pasii fiecaruia.Nu este nici intuneric, nici umbra a mortii, unde sa se poata ascunde cei ce fac faradelegea.
Şi răspunsul tău înseamnă ce? Tu nu pricepi că eu nu cred în asemenea vrăjeală sfântă?
Ce inseamna sa ai o relatie profunda cu Dumnezeu? Si cum iti dai seama ca intervine in viata ta? Si ce trebuie sa faci ca sa meriti?
Ai incredere in Cuvant si indrazneste sa ai visuri marete.Imagineaza-ti modul in care vrei sa se desfasoare viata ta in ceea ce priveste serviciul, afacerea, hainele, comunicarea; toate detaliile vietii tale.Imagineazati-le intr-un mod extraordinar pe fiecare in parte, aliniate la Cuvantul Domnului si apoi porunceste-le sa ia fiinta.Ai putea intreba:''Chiar asa simplu este?''Bineinteles! Tu iti poti modela viata la nivelul la care te vrea Dumnezeu prin puterea imaginatiei pe care Domnul a pus-o in tine si rostind cu credinta Cuvantul Sau.
Cand in viata vin perioade foarte grele, te pierzi si te lupti si incerci prin puterile tale sa iesi la suprafata.Pana nu vei intelege in profunzime acest adevar, ca este o latura a caracterului lui Dumnezeu sa ia initiativa pentru a ne oferi tot ce este mai bun ca sa-I slujim, nu o sa fi total degajata in umblarea cu El.Crezi ca esti suficient de mult ancorat in credinciosia si dragostea lui Dumnezeu,dar nu este asa.El ne asigura,impreuna cu viitorul, toate conditiile:imprejurari, finante, tot ce avem nevoie, chiar daca ingaduie perioade care nu sunt asa cum ni le-am dori.Eu am multe experiente care confirma ca Dumnezeu''cu nici un chip nu m-a parasit''. Partea noastra este sa ne incredem total in El.
Acesta îi este harul și natura Lui. Este cel care ne-a dat viața, pentru a o putea trăi fericiți, alături de El.
O seară plină de vise frumoase îți doresc!