O campie de marijuana cu un rau de bere si o cascada de vodka, in copaci cresc hamburgeri, lacuri cu sprite, in tufisuri locuiesc zane, balti cu cola, si oceane de vin, in flori creste inghetata, norii is din vata de zahar. Langa rau stau ingerite sexy, si Barbasu', Fii-su si Fantoma stau si se uita la TV dintr-un tron urias facut din Durex.
Fecioara Maria stand pe o stanca uriasa si strigand "Mi-a luat vantul chiloteiii!"
A da, Sfantul Petru face plaja pe un bananier urias.
Iierusalimul ceresc se va afla acolo. Insusi Dumnezeu va fi cu oamenii bineplacuti Lui care se vor mantui. vom fi asemenea ingerilor. toate ispitele, rautatile, nedreptatile, desertaciunea lumii acesteia va fi eradicata. diavolul va fi nimicit si chinuit in focul vesnic dupa drepattea lui Dumnezeu deci nu vei mai avea absolut nici cea mai mica ispita. Frumos
Imagineaza-ti cea mai fericita zi din viata ta!
Imagineaza-ti varsta cand nu aveai nici macar o grija
Imagineazati o lume in care raul nu exista.
Imagineaza-ti o lume plina plina de iubire, de lumina de puritate.
Imagineaza-ti un loc plin de culoare.
Imagineazati un loc in care toata fericirea este absoluta.
Imagineaza-ti momelntele in care radiai de fericire si inmultestele cu 1 milion.
Raiul este inexplicabil de frumos, acolo este inexplicabil de bine. Fericirea absoluta, fericirea vesnica! Alaturi de Dumnezeu! in imparatia lui!
Majoritatea vad raiul ca pe o lume plina de fericire in care nu trebuie sa faci nimic. Dar ce c**** de viata ar fi aia? fara lupta, fara intrigi, fara actiune, fara sentimente pana la urma.
Da raiul este:
in loc luminat, in loc cu verdeata, loc de odihna, de unde a fugit toata durerea si intristarea si suspinul. L-am si visat o singura data si mi-as dori sa ajung in acel loc (Este un loc pe care nu poti sa ti-l inchipu pur si simplu )
Dumnezeu ne iubeste pe toti.El e alaturi de noi chiar si atunci cand nimeni nu ne e alaturi.
Ai vreo dovada stiintifica
E doar o parere personala. Explicatia mea este urmatoarea(poate pare banal pentru tine) dar este o pura parere personala.
Oamenii nu inteleg de ce multi oameni desi ajung sa aiba de toate,faima,putere,bani,femei,masini,case,- (ajung sa se sinucida,sau sunt foarte tristi,si de multe ori au o fericire falsa). Pentru ca nu acelea reprezinta fericirea.
Dar NICIODATA nu te poti satura de celelate ce au fost create de la inceput de Dumnezeu( natura,plantele,animalele, apele, aerul pur, peisajele, familia.prietenii) Niciodata nu te poti satura de acestea.Si mai ales nu poti trai fara acestea.Si esti cu adevarat fericit intre acestea.
Oamenii nu isi dau seama ca fericirea nu consta in "a avea" mult. Astea nu te vor face fericit niciodata.Ma uit la londonezi(sunt in UK) sunt foarte tristi. si isi cumpara fericirea de la drog -dealers.si de la alcool-shops. Fericire care se consuma repede.
Noi nu vedem ca avem o avere impresionanta langa noi-natura,familia, prieteni. Dumnezeu.
Si SINCER iti spun-sunt mai fericiti cei saraci decat cei bogati.
sunt mai fericit cei ce nu au decat cei ce au
sunt mai liberi cei ce nu au decat cei ce au.
Natura, soarele, ploaia, vantul, ne fac sa fim fericit.
Si crede-ma am intalnit credinciosi, care sunt foarte foarte fericit ca l-au cunoscut pe Dumnezeu, si ca fericirea lor consta in faptul ca il cunosc pe Dumnezeu.acei oameni sunt fericit desi nu au nimic.Si multi se intreaba cum de sunt fericiti.Isi explica cu greu.
Poate raspunsul meu nu are legatura cu intrebarea ta.Dar daca noi oamenii am vedea cu adevarat ce ne face fericiti ne-am da seama, ce inseamna raiul.
Oamenii care l-au cunoscut pe Dumnezeu au cunoscut si raiul. Desi nu au nimic-au totul.Si ei stiu asta!