Extrem de multe, de ex Dumnezeu schimba viețile oamenilor, au fost oameni care s-au opus comunismului (mai ales că ei nu Îl acceptau pe Dumnezeu) Un om numit Richard Wurmbrand a stat la închisoare din cauză că Îl iubea pe Dumnezeu, 14 ani a stat și zicea că dansa de bucurie chiar daca era torturat sunt multe lucruri despre acest om minunat.N-ai idee cate poate să facă Dumnezeu, ia schimbat viața lui Tibi a schimbat-o și pe a mea, pe serverul Cristian Presura este un băiat care nu credea și ia schimbat și lui viață și.cate și mai multe cazuri sunt...
Nu știu de cine spui dar sunt și creștini ipocriți
Acei creștinii nu erau adevărați
Galileo era creștin și îi plăcea știință și creștinii urmareau să îl omoare (doar cei ipocriți)
Lașă mândria și crede in Dumnezeu că nu ai nici un motiv sa nu crezi
Daca ai avea putina credință și i-ai cere lui Dumnezeu să îți de-a o minune sau un semn că sa fi sigur că există ar face!
Omule eu intenționat nu ți-am răspuns la aceste întrebări și ți-am trimis videoclipuri de la 3.16 vlog că Tibi explica bine.Din nou te invit să urmărești videoclipurile lui Tibi ca sa te convingi!
Da ai credinta și faci mișto de Dumnezeu, nu te judec doar îți fac o observație
Astea din vina omului, daca Dumnezeu se arată toți o sa creadă în El și nu ar mai fi liber arbitru! Acum viața asta e că un fel de test și diavolul domnește pe pământ și manipulează oamenii
Ba nu, are și omul https://youtu.be/1Sjlal-i6us
Dar ai văzut povestea lui Tibi, când era sa moara de 3ori (parca) și când era în depresie? Și minunea cu Biblia?
Nu stiu de ce îți bați capul cu dinozaurii care ieșeau din pământ
prin anii 1800.
Oamenii de știință nici acum nu stiu cum se împerecheau terestrele.
Iar teoria darwinista e doar o teorie care a fost de mult invalidata de stiinta prin faptul că s-au făcut falsificari de cranii.
Dany daca nu se leagă de evo și dinozauri e nimic, dar dupa cum obs nici nu prea are cunoștințe în domeniu.