| AnaMaria23682 a întrebat:

Cum l.ati putea defini pe Dumnezeu? Credeti ca exista iad si rai?

50 răspunsuri:
| AnaMaria23682 explică (pentru anonim_4396):

Sunt oameni, ca si tine care se pierd si ajung sa se înşele cand o sa mori si eu sper sa nu ajungi in iad sa vedem atunci daca o sa mai spui ca este un loc minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnaMaria23682):

Eu cu siguranta o sa ajung in Iad, n-as vrea sa-l pierd niciodata pe Satan, n-am cui sa i-l cer.

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Tu mai bagat in seama ai uitat? a dat dragostea in tine a?

| AC4S4 a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Dovezi palpabile nu sunt pentru nici un zeu. Insa avem Biblia, care ii face pe oameni sa creada. Este si Coranul care-i face pe musulmani sa creada. Te deranjeaza atat de tare ca oamenii cred in ceva?

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Mai da-te-n dragostea mea laughing laughing

Pacatoaso asculti muzica usoara a, treci la post negru

Hai gata c.o să am coșmaruri cu tine la noapte.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru AnaMaria23682):

Din faptul ca nu pot dovedi ca nu exista ceva pot deduce urmatoarele:
1.Nu pot dovedi ca orice nu exista.
2.Nu indica sau sugereaza ca acest ceva exista.
In 2005, un om care credea in monstrul din spaghete zburator, a oferit un milion de dolari oricarui om care i-ar fi putut dovedi ca Isus nu este fiul monstrului din spaghete zburator si nimeni nu a putut dovedi. Faptul ca nu poti dovedi ca orice lucru posibil nu exista, nu inseamna nimic.Credinciosii se folosesc de aceast fapt sa acopere faptul ca nu exista o dovada dovada a existentei divinitatii, nimic mai mult.Nici tu nu poti dovedi ca unicornul roz invizibil nu este stapanul tuturor zeilor, inclusiv stapanul zeului in care crezi tu, dar acest lucru nu dovedeste existenta unicornului roz invizibil. Daca legea ar functiona tot pe acest principiu, ca nu poti sa dovedesti ca nu clona mea din alta dimensiune a ucis 100 de oameni, in cativa ani omenirea s-ar duce de rapa.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru AC4S4):

Ei cred pentru ca sunt creduli, daca ar fi fost ceva evident, toata lumea ar fi crezut, un om inteligent se indoieste de toate, cu cat un om este mai incul cu cat este mai usor de influentat.Parerea majoritatii nu conteaza, Stephen Hawking face cat toti credinciosii naivi la un loc.

Saptamana asta nu pacatuiesc nici in vise femeie

Nu sunt femeie.

| AnaMaria23682 explică (pentru Neverrrrrr):

Iti lipseşte iubirea am cunoscut un musulman care omora la greu crestini si uite cum s-a facut ca eu am stat de vorba cu el si stii ce mi-a zis ca il ura pe Dumnezeu din tot sufletul. Si cum crezi ca omul ăsta a reusit sa se pocăiască? De ce crezi ca oamenii pe pământul ăsta cred in Dumnezeu si chiar ii ajută. Dumnezeu ar putea chiar mai puţin de o secunda sa facă sa dispară tot raul de pe planetă dar stii de ce nu o face? Pentru ca asa ai disparea si tu si eu si toti pentru ca in fiecare dintre noi se află răul. Si am ajunge in iad locul ăla "minunat " in care sunt scrâşnet de dinţi si suferinţă. Pentru ca largă este calea spre pierzare si stramtă este calea spre viaţa. Si stii de ce tu nu dispari in momentul ăsta si de ce nu dipare omanirea? Pentru că Dumnezeu te iubeşte cu tote ca tu il urăşti El nu a încetat nici o secundă sa te iubescă. Iar Satan te urăşte te.a fraierit in asa fel crezând ca e bine ce faci si o sa își bată joc calumea de tine cand o sa ajungi in iad si o sa zica"asa fraier ai fost sa crezi " el rade in hohote de cat de naiv esti tu si din pacate tu nu eşti singurul.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru RAY):

Mi-a facut ziua mai frumoasa AnaMaria23682 laughing), uitete la ultimul ei raspuns

| AnaMaria23682 explică (pentru Neverrrrrr):

Esti un om bun profita de asta si esti si special nu conteaza cati ani ai. Scoateţi in evidenţă valorile si chiar daca râzi Dumnezeu te iubeşte. happy

Si tu esti un om bun, mă faci sa rad laughing)

Sunt convins ca ai cunoscut tu un musulman ucigas in serie laughing,cat ai fumat pentru a avea asemenea halucinatii?
Ateii nu il urasc pe Dumnezeu,ateii nu cred in Dumnezeu,de asemenea nu urâm nici unicornii roz zburatori,pe Yeti sau pe Kraken.
Credinta in divinitate îi poate ajuta intr-o mica masure pe unii oameni,dandu-le sperante false,deoarece ei nu pot accepta ca s-au nascut cu pasaportul catre moarte in buzunar. Dumnezeu si un prieten imaginar au multe in comun:
-e mereu acolo cand ai nevoie de el
-stie ce se intampla inainte sa se intample dar nu iti spune decat dupa ce se intampla
-este mereu de acord cu tine
-poti mereu sa dai vina pe el pentru orice merge prost sau bine
-nimeni nu il poate vedea ci doar tu.
Societatea pe tine te-a fraierit, de mic esti invatat ce sa gandesti nu cum sa gandesti. Daca nu ar fi fost religii pana acum nici nu ar fi existat in viitor, nu au mai existat halucinatii, pardon minuni de peste o mie de ani, decat cruci in buturugi..sau fata lui jesus pe fundul unui caine. Daca iti este injectata religia de mic este normal ca atunci cand vei deveni adult sa ii corupi si tu pe altii sau pe copii tai.Ma iubeste dumnezeu pe mine la fel de mult cum iubeste holocaustul sau pe oamenii suferinzi din prezent.
Da, fix satan m-a fraierit sa deschid ochii si sa invat mai multe despre geneza universului, si sa nu mai cred ca tot ce zboara sa mananca, si îi multumesc pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Elide):

Dar ce esti? Fiinta angelica care nu-si gaseste apartenenta in niciun sex?

| Elide a răspuns (pentru anonim_4396):

As vrea eu sa fiu ființă angelica, sunt fata nu sunt "femeie"

| AnaMaria23682 explică (pentru Elide):

Nu.i mai baga in seama se vede ce caracter slab au.winking

| Elide a răspuns (pentru AnaMaria23682):

Am observat, nici un raspuns nu.I clatina si tot pe.ale lor o tin.