Nu va aparea la sfarsitul lumii si nu e nici o legenda.
Cum ne dam seama cine este Anticristul?
Prin puterea pe care o detine pe Pamant. Oricum instaurarea lui pe pamant este f aproape. Raspunsurile le afli in Cuvantul lui Dumnezeu.
Se zice ca va aparea o data cu sfarsitul lumi! e o legenda, scrie si in biblie de el.cum arata nu stie nimeni!
Este plin de posibilitati. Poate inca nici nu s-a nascut ca om sau poate s-a nascut si traieste printre noi fara sa isi dea seama de ce destin are, sau mai intrigant :X, poate chiar a raspuns la intrebarea asta.
Va fi imbracat in albastru.
El va scapa lumea de foamete, va aduce pacea si toti vor crede ca este trimisul lui Dumnezeu.
Daca te uiti in jur deja se fac pregatiri pentru sosirea lui.
Imagineazati ca eu as da foc la o casa si dupa aceea as contribui la stingere ei. Ce va crede lumea despre mine daca ea nu va sti ca eu am dat foc cu adevarat la casa.
Pai se zice ca la inceput va arata ca un Sfant, iar dupa ce va castiga increderea oamenilor isi va arata adevarata-i fata
Daca citesti apocalipsa nu ie greu pe mitra papala scrie vicarius fili dei ce-a ce semnifica inlocuitorul lui dumnezeu pe pamant dar lasand asta, calculeaza suma acestor cuvinte in latina si ai sa vezi ca iti da 666 vicarius fili dei -666 in latina
Biblia ne spune ca antichristul se va infatisa ca un inger de lumina. El va insela neamurile pregatindu-i pentru razboi impotriva Cerului. Va convinge oamenii ca la el este salvarea omenirii, el este salvatorul oamenilor. Multi vor crede in el si il vor urma. Va detine puterea absoluta pe intreg pamantul si nimeni nu va putea face nimic fara acordul lui. Dar cei alesi vor sti ca este un Mesia contrafacut, un impostor si nu se vor lepada de dreapta credinta.