Daca vrei sa nu te afecteze minciunile din biblie, n-o citi. Cei care o predica sunt antrenati s-o interpreteze in conformitate cu anumite interese, deci lasa-ti sufletul in vorbele lor. Doamne ajuta! Numa bine, rau la nime!
Esti crestina? Cati ani ai?
Eu am 15. Vrei sa fim prieteni?
Botezata, cu plata la biserica la zi. 28. N-am timp de prietenii pe net.
Ai prieten sau ceva?
Forevăr ălon
De ce?
Vezi ca ti-am trimis cerere de prietenie ca sa putem vorbi despre DUMNEZEU si cat de important e pentru mântuirea si fericirea ta.
Ca e mai fain asa.
Bine ca mi-ai zis de ce, sa nu iti dau accept. M-am saturat de discutii de genul.
Te roog.
Cu mine nu ai vorbit niciodata.
Te roog. Imi dia accept?
De ce esti asa rea?
chiar mi-ai trimis cerere. Nup. Oricum, doar zilele astea o sa mai misun multicel pe net, chiar n-am chef cand intru sa gasesc cine stie ce mesaje. Fa-ti prieteni de varsta ta.
Vrei sa fi prietena mea? Te roooooog multtttt. :_(
; _; Nu vreau decat sa vorbim putin. Te roog.
Promit ca nu iti dau mesaje lungi sau ceva de genul. Doar vreau sa vorbim. Te rooog. Te rog. Te rooog. Te roog mult de tot.
Vad ca se intinde gluma, n-am chef. Esti troll. Ma jucam.
Esti rea. Daca nu imi dai accept ma sinucid. O sa ma ai pe constiinta rautacioaso.
Vorbesc serios ca ma sinucid.
O sa faca dracii gratar din tine, si tot n-o sa mori, gen https://www.youtube.com/watch?v=Wbyc1EAEbDQ&t=5m20s O sa te cioparteasca si gratareasca pentru totdeauna.
Nasol...
Daca vrei poti sa ma blochezi daca nu iti convine ceva. Te rog mult.
De unde esti?
Asa cum ati facut voi crestinii mereu, adica ignorand realitatea. Va astupati urechile, sau va anulati ratiunea, daca ati avut asa ceva vreodata.
Ateii nu spun minciuni, vad doar lucrurile dintr-un anumit unghi, prin prisma cartilor citite/educatiei primite etc. Cum nu prea stie nimeni de ce suntem pe-acest Pamant, ne dam si noi cu parerea. Unul zice ca-i alba, altul ca-i neagra, altul ca-i albastra.
Constuieste in continuare acea catedrala
De ce crezi ca un ateu ar spune vorbe rele despre o credinta?!
Surpriza! Sunt un ateu casatorit cu o femeie ortodoxa practicanta.Chiar eu o duc cu masina la biserica.Ea are principiile ei asupra a crede sau a nu crede si eu pe ale mele.Chiar crezi ca eu m-as stradui sa-i spun nevestei "vorbe rele"? Gresit!
Cu aceasta ocazie va salut pe toti si va spun bine v-am regasit.
Minciuni? amice eu iti zic doar adevarul si crudul adevar daca nu vrei sa crezi e treaba ta cat despre minciuni verifica biserica in care crezi tu si ca si crestin vreau sa aud explicatia ta divina despre totul ce s-a intamplat inainte de crestininsm( inclusiv eria dinozaurilor ca nu zice in biblie).
Deci am dreptate? Tiam mai spus cand tu sau religia o sa imi explice mie tot ce exista atunci cred pana atunci ce diavol vorbesti? e doar imaginatia ta amice. Oricum fiindca esti asa de credincios ai respectul meu nu o sa te mai sacai in comentari daca asta vrei.
Ce e de explicat? Dumnezeu a facut tot.
AHA? si creaturile alea? cine le-a facut si palea? ca el nu zice nimic si religia nu zice asta ea baga alte texte.
Toate creaturile rele sunt de la satan. Dumnezeu a facut ce e bun si iubitor.
@CοnstruimCatedrala:
Ai o obsesie cu faptul ca ceilalti ar mintii!
Si de unde stii tu ca "Dumnezeu a facut tot."? Te contrazici deja spunand ca "Toate creaturile rele sunt de la satan."!
Ateu rau. Dumnezeu a facut tot ce e bun si iubitor nu animale rele.
Nu sunt ateu! Nu stiu daca exista sau nu Dumnezeu, deci poti sa spui ca sunt in categoria indecisilor!
De ce zici ca sunt rau?
Am crezut ca esti ateu scuze.
De ce esti indecis?
De cand ateu e rau? eu nu cred in nicio religie practic nu exista nici diavol si nici dumnezeu si de ce e indecis? pe bune tu nu vezi ce in jur biserica ne minte si tot noi sa o credem ne rugam la ce? Nimic nu se intampla asa ca.
Mai demult pe acest forum mi s-a spus ca sunt credincios!
Stiu ca avem suflet si stiu ca supranaturalul este posibil! (Nu m-ar putea convinge cineva sa-mi schimb opinia despre acestea).
Acum cu privire la divinitate cum a intervenit Dumnezeu in viata ta? ( daca a intervenit)
Si mai important cum ti-ai petrece viata daca nu ar exista Dumnezeu? Ar avea vreun impact asta? Sau pana la urma nu conteaza daca exista sau nu Dumnezeu - ti-ai petrece viata la fel in ambele cazuri? Cateodata am impresia ca nu are relevanta!
Tot ce trebuie sa faca Dumnezeu este sa isi demonstreze existenta! Mai este problema suferintei - de ce exista atata suferinta in lume daca exista Dumnezeu?
Inca studiez religia (si nu numai cea crestin ortodoxă)
cine stie? Poate o sa-mi schimb opinia cu privire la Dumnezeu!
De fapt cred ca se cheama agnosticism.
bella_8223 întreabă:
Anonymus80196543376514 întreabă: