anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate cineva sa creada in Dumnezeul crestin? De ce el dintre toti zeii din lumea asta? De ce am crede noi ce scrie in carticica aia de copii scrisa de o persoana lipsita de simtul realitati si de imaginatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" lipsita de simtul realitati si de imaginatie?"
asta e o contradictie, dar nu e lipsita de simtul realitati, dar autorii (zic bine autorii), au trait acum mii de ani ce te asteptai, iar mai apoi ai dreptate trebuiesa fi incuiat mintal sa crezi prostia aceia primitiva

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai inchipuiesteti? iata ca se poate.da eu ma intreb; cum puteti intreba voi ani la rand aceeasi chestie puerila si copilareasca? nu mai cresteti? santeti retarzi? ori poate pacagali? mereu aeleasi intrebari?

| sticla09 a răspuns:

Hmmm te contrazic, ca sa scrii o astfel de carte, iti trebuie totusi imaginatie.
apropo, biblia a fost scrisa de 50 si ceva de insi(de la ultimul taran la cel mai inalt preot). nu stau sa consult acum google ca nu-mi sta in fire si am uitat cati au cotribuit la biblie.

| sublime89 a răspuns:

De mai multe persoane din pacate laughing

| MMihai a răspuns:

Cum poate cineva sa creada in Dumnezeul crestin?

===Mai sunt și de ăștia.

De ce el dintre toti zeii din lumea asta? De ce am crede noi ce scrie in carticica aia de copii scrisa de o persoana lipsita de simtul realitati si de imaginatie?==este vorba de lipsă de cultură!

| ioana1988 a răspuns:

Si uite ca "cineva" reprezinta cam 99 % din populație, daca este sa ne luam dupa ultimul recensământ.
Apoi Dumnezeul creștin este acelasi cu cel al evreilor si al musulmanilor.
Uite ca se poate.
Problema cred ca se afla la tine mai degrabă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Carticica aceea e un mod de viata fericita. Nu e o carte anume, nu e un roman, sau un dictinoar. Nu trebuie sa fie plina de aventura. Ea este realitate pur si simplu.
Treci printr-o perioada dificila, sau esti ateu?
Incepi sa crezi pentru ca se intampla minuni pe propia piele. Care este nelamurirea ta pana la urma? straight face

| Mikhtarian a răspuns:

Cu ce te deranjeaza pe tine serios?
De ce nu-ti pasa de oamenii care au nevoie de iubire,de ajutor, de ce te preocupa pe tine de altii?
Cine ai fi tu sa zici despre cineva ceva, de ce judeci ce nu cunosti?
Nu sunt in aparare, caci Dumnezeu n-are nevoie de aparare, ci sunt dezgustat de modul tau de a fi.
Succes.

| Bogdana a răspuns:

Si daca nu crezi in Dumnezeu, de ce mai intri la aceasta categorie? Religia are legatura cu Dumnezeu, cu credinta in El."Cum poate cineva?", "De ce am crede noi?", incerci doar sa iti impui cu forta convingerile si principiile tale, fara a cauta vreun raspuns concret.

Si inca ceva: Ca sa crezi sau sa nu crezi, ce scrie in "carticica aia", mai trebuie sa o mai si citesti.Nu poti sa crezi sau sa nu crezi in ceva despre care nu ai auzit, sau citit.Stii macar cu ce se mananca? Ca sa stii, ce sa crezi sau ce sa nu? O zi frumoasa.

| grab a răspuns:

Carticica aia nu e carte de bucate sa o citesti in bucatarie sau cu gandul la sarmale si fripturi. Carticica aia se citeste cu sufletul curat si liniste deplina ca sa intelegi ce vrea sa zica de fapt.

| fuzzer a răspuns:

E vorba de credinta, si tie iti lipseste. Poti pune astfel de intrebari la nesfarsit, ce rezultat vei avea?

| danay72 a răspuns:

Merita sa crezi in Biblie pentru ca tot ce a zis pana in prezent s-a implinit in totalitate. Apoi, doar putin din ea mai trebuie sa se implineasca.Este o carte profetica demna de incredere.Cat despre cei care au scris-o sunt 40 de barbati, dar autorul ei e Dumnezeu.