| Inferno a întrebat:

Cum pot crestinii sa spuna ca Zeus nu exista cand se poate demonstra ca exista?
Zeus poate fie sa existe in mod "necesar", fie sa nu existe in acelasi mod "necesar". Daca Zeus este o fiinta atotputernica si el exista, atunci el exista in toate cuvintele. Daca nu exista, atunci nu exista in toate cuvintele in mod necesar. Indiferent cat de mica este sansa, Zeus poate exista. Asta inseamna ca Zeusu nu poate in mod necesar sa nu existe. Din moment ce alegerea poate fi facuta intre: "Zeus exista in mod necesar" si "Zeus nu exista in mod necesar", si am eliminat posibiltatea ca el sa nu existe in mod necesar, atunci singura posibilitate este aceea ca el exista in mod necesar.
Deci Zeus exista, punct.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai uitat sa-ti iei doza de coca?

| Inferno explică (pentru Salontanul):

Pe motiv ca tu esti prea prost ca sa intelegi ce am scris?

| Salontanul a răspuns (pentru Inferno):

Pe motiv ca esti drogat!

| Narfundo a răspuns:

Uite cum sta treaba domnule Zeus. Daca vrei mai multe raspunsuri va trebui sa fi mai impartit. Eu daca cred in Dumnezeu si tu nu crezi, asta nu inseamna ca eu scot un cutit si il bag in tine ca sa crezi ca el exista si punct" cum ai scris tu acolo. Fi mai diplomat si renunta la gandurile astea fara rost.Ok Zeus exista si ce ai rezolvat cu asta? Te-ai jucat god of war prea mult sau care e problema ta pana la urma? Unde vrei sa ajungi cu acest Zeus?