NU POTI. sa iti explic si de ce, e foarte rau daca inca mai exista tineri care sa creada in spirite/paranormal/divinitati in secolul 21 ( zic tineri deoarece in cazul celor mai in varsta e greu sa schimbe ceva in ce au crezut 30-40 de ani ) fiecare fenomen "ciudat" a fost explicat prin stiinta. acum sa o luam asa (poate nu e ceea ce intrebai tu dar daca te gandesti putin e acelasi lucru) cand te-a ajuta pe tine cu adevarat o zeitate? fiecare lucru frumos din viata fiecare obstacol depasit din viata a fost depasit de tine prin forte propri, deci cam asa e si cu spiritele tu vei incerca in milioane de moduri sa faci asta ajungand la "samani/vrajitoare" care iti vor spune exact ceea ce tu vrei sa auzi doar pentru a castiga niste bani. Atept sa fiu reportat de catre un crestin convins acum
Nu vreau sa instig la ateism btw
Îți dau fundă ca să nu mai poată să te raporteze nimeni.
Cu plăcere!
Nu e nevoie, doar daca vrei ( imi place sa comentez pe suibecte de genul )
Îmi vine foarte greu să cred asta.
Regret, dar toate povestile cu spirite, ori sunt rodul halucinatiilor, ori povesti ale unora care cauta atentie.
Deci nu există magie? Nimic? Nici D-zeu? Ce plictisitor...
Da..nici Mos Craciun, nici Zana Maseluta...foarte plictisitor, intr-adevar...
Ce zici tu de Moș Crăciun?! Pe-asta n-o mai cred. Hai că deja ai întrecut măsura!
Nu-mi arunca zâmbetul ăla drăguț că sunt supărată. O să-i spun Moșului să nu-ți mai aducă cadouri.
I-au spus altii inainte...dar tot imi aduce...
Cu tine de ce e atât de bun? Eu i-am zis să-mi aducă o mătură zburătoare și nici acum nu mi-am primit cadoul.
N-ai permis de zbor cu matura.
Aha, înțeleg. Dacă aș conduce fără permis aș comite o ilegalitate. Nu-și permite să mă corupă. Da, ai dreptate.
El nu...
El nu dar prietenul său, D-zeu, da. Cică ne testează credința dar de fapt ne ispitește să cădem în păcat. Dumnezeu ne corupe.
M-am uitat la ''Fenomene stranii''.
Vreau s-o văd pe buni.
Oooo si eu vreau sa vorbesc cu spiritul bunicii mele, dar din pacate asta e imposibil pentru ca e inca vie, offf!
Aoleu! Cin' te-a suspendat? Zi-mi că-i sparg fața.
O tipa, administratoare, cica am vorbit urat si am facut misto de oameni. Pe 23 imi da drumul, si lui suck pe 30 sau cam asa.
Bineinteles ca poti interactiona cu spiretele ...sinucide'te dar nu poti avea bilet dus + intors este ilegal ca daca nu respecti legea, Dumnezeu te izgoneste din Rai.
Dar nici nu vreau în Rai. Iadul pare mult mai interesant. Cică există apă termală în cazanul lui Sătănel.
Jajajaj. Jacuzzi
Rizztheseballs6969 întreabă: