| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot sa am mai multa chemare pentru Dumnezeu? Că de plăcut religia e printre pasiunile mele dar nu e de ajuns o pasiune, o atracție, un anume interes trebuie sa ai cu adevărat chemare spre Dumnezeu căci credință trebuie practicată nu doar citit despre domeniu.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cum poti avea mai multa chemare? Pai chiar tu ai zis-o ca trebuie sa practici credinta nunumai sa-ti placa!
Incearca sa fi zi de zi mai bun, mai intelegator cu cei din jurul tau si sa respecti poruncile date de Dumnezeu!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

De chemați sunt chemați multi, dar putini sunt aleși. Citește despre cei chemați la nunta, din parabola Domnului Isus.

| Adrianksy a răspuns:

Salut AvalohAlin

Dumnezeu este in toate lucrurile bune pe care le faci, incearca sa il cunosti pe El, sa faci voia lui. Vorbeste cu el Alin, spune-i din inima ce vrei?

| marinaru777 a răspuns:

Eu cand am terminat liceul nimic bun nu se lega, am mers la biserica din cartier Sf Gheorghe si am ajuns in armata, cand am intrat in biserica nici 50 bani nu aveam nici loc de munca. Mergi la biserica Duminica, incepe usor si cu postul dar cauta si un duhovnic. Ce e omul fara duhovnic? Doar umbla prin intuneric nespovedit si neimpartasit.