In viata asta nu vei putea dialoga cu Dumnezeu. La 1000 de ani dupa inviere daca Dumnezeu te va invia si daca vei ramane loial Lui Dumnezeu.
Daca ar fi o metoda unica prin care Dumnezeu poate fi gasit ar fi fost cunoscuta demult dar fiecare trebuie sa Il cunoasca intr-un mod propriu.
Inainte de a veni la credinta eram adesea deprimat si simteam ca viata mea nu are rost pana cand am ajuns intr-un punct in care nu mai putea continua si am cazut la picioarele lui Dumnezeu rugandu-ma sa ma scape din acea stare.
Mult mai tarziu mi-am dat seama ca rugaciunea mi-a fost ascultata.
Dupa aceea am invatat sa ma incred in Dumnezeu mai mult si sa nu ma mai ingrijorez atat de mult de viitor.
M-a ajutat mult si ca am gasit un serviciu stabil care nu era foarte stresant si in general incerc sa fiu multumit cu ce am si sa ma bucur de micile placeri ale vietii, o plimbare intr-o zi insorita in parc sau pe faleza, o lectura placuta, e.t.c.
Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, vad ca si tu ii ajuti mult pe altii cu sfaturi pe acest site, pana la urma acesta este scopul pe care Dumnezeu l-a pus in om, sa fie un ajutor pentru semeni si sa se bucure impreuna cu ceilalti.
Trebuie sa iti gasesti propria cale, nu stiu foarte multe despre tine sa te pot sfatui mai bine.
Roaga-te sa primesti inspiratie de la Dumnezeu.
Intre timp poti sa cautti o biserica unde sa iti poti face prieteni, chiar in Biblie scrie ca nu e bine ca omul sa fie singur.
Viata de credinta nu e ca si cum ai atinge o stare de nirvana ca apoi sa fii permanent intr-o exaltare de parca ai fumat ceva tare, e mai mult un sentiment de siguranta ca stii ca ai ales calea cea buna pe care ti-ai propus sa mergi indiferent de obstacole.
Pana la urma suferinta e inevitabila, conteaza cum trecem prin ea.
28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
29 Luaţi jugul Meu asupra voastră şi* învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit** cu inima; şi† veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.
* Ioan 13:15; Fil 2:5; 1 Pet 2:21; 1 Ioan 2:6; ** Zah 9:9; Fil 2:7; Fil 2:8; † Ier 6:16;
30 Căci* jugul Meu este bun şi sarcina Mea este uşoară."
(Matei:11)
Domnul ne cheamă pe toți la El... Dacă e ceva ce vrei să schimbi pentru a deveni un bun creștin,nu trebuie întâi să te lași de toate și să te apuci de meditat la Cuvântul Domnului.
Ci vii așa cum ești iar Domnul te va întări și îți va da odihnă.
Domnul te va ajuta să scapi de tot ce ești legat tu,doar trebuie să vrei să îl primești pe Domnul Iisus.
Toate faptele bune stăruința in rugăciune vin pe urmă fără a ti se părea o, obligație lumească, ci vei simți nevoia să faci asta.
Îți va fi greu să renunți la Dumnezeu.
Și mult mai ușor să îi asculți poruncile.
Ceea ce trebuie să faci, e să citești Cuvântul Domnului dar nu ca pe o carte, trebuie să ai inima deschisă și să privești amănunțit ceea ce ne vorbește Dumnezeu.
Și vei înțelege pe deplin ceea ce este scris, și cum trebuie să fii, și vei vedea răspunsul rugăciunilor tale și vei simți prezența Domnului în viața ta.
Cica "odihna aia e cand moare omul". Omul isi deschide inima catre Dumnezeu cand inima i se descompune si i se desface in sicriu la doi metru sub nivelul solului.
Un om mort este bland si smerit cu inima.
Nu e așa ..nu știu cine spune asta.
Căci mântuirea nu are nici o treabă cu trupul ci cu sufletul.
Sufletul controlează trupul, sufletul este cel care trebuie să îl primească pe Dumnezeu.
Inima e doar o bucată de carne care atunci când lipsește sufletul se descompune.
Un trupul mort nu înseamnă nimic, doar sufletul este important.
Dar trebuie sa îl primești pe Dumnezeu în timpul în care trupul este însuflețit.
Un om când va realiza ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi, din iubire și respect față de Dumnezeu se va lăsa de ce este legat trupul.
Cu ajutorul Domnului, și va fi fericit să aibă o relație cu Dumnezeu, nu va fi din obligație si nu o va considera o sarcină grea.
Oamenii întâi vin la Dumnezeu apoi se schimba și dedică sufletul Domnului.
Nu invers.
Un om mort nu mai este nimic,nu este blând și smerit.
Căci nu cu inima trupească ne apropiem de Domnul.
Omul mort e ca un obiect, nu mai are suflet în el.
Domnul când spune să ne deschidem inimile nu se referă la inima ca și organ.
Nu trupul este mântuit, ar trebui să știe toți.
Domnul se referă la ceva din adâncul nostru, de asta zice Domnul de inima, dar se referă clar la suflet.
Trebuie mai întâi tu sa ii respecți porunca și sa fii un credincios adevărat. Spovedește-te și roagă-te! El te iubește oricum, tu doar trebuie sa accepți iubirea pe care vrea sa ți-o transmită!