anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa vin la Iisus?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

" Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn( Stapan al vietii) si daca crezi in inima ta ca Dumbezei l- a inviat din morti, vei fi mantuit." Romani 10: 9
A veni la ai Sai( la evrei) si ai Sai nu l- au primit.Dar tuturor celor ce L au primit adica celor ce cred in Numele Lui le- a dat drept1ul sa se faca copii ai lui Dumbezeu( Ioan 1 - 11, 12)
Cand chiar esti hotarat sa ii dai Lui suflerul si viat, ii spui direct: Mantuitorul meu Hristos, te aleg ca si stapan peste viata mea si sufletu meu, iti multumesc ca ai murit pentru toate oacatele lumii, inclusiv ale mele.Iti martueisesc toate pacatele mele ( spui exact, specific pentru ce te mustra constiinta) si iert si eu toate persoanele carw m au ranit( soune soecifi pe cine si pentru ce.Iri multumesc
ca ai primit sa fii pedepsit ļin locul meu pentru caú ma iubesti.Iti multume.sc ma adoti in familia Ta. jAjuta - ma sa gasesc locul meu in familia ta si lasa lumina Duhui sa ma lumiñeze sa pot intelege Cuvanrul Tau., sa inteleg ce vrei de la Mine

| halogen001 a răspuns:

Iisus a fost un om obisnuit si e mort de mult timp, deci nu mai poate fi intalnit si nici nu are rost.

| StrongHeart a răspuns:

Sa Il iei ca exemplu.Sa te sacrifici pentru iubire, sa renunti la dorinte, la patimi, la frica, la prejudecati, la gandurile rele.

| nicucostea855 a răspuns:

Citesti Biblia si respecti ce scrie in ea.

| serenityxx a răspuns:

Cu credință