" Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn( Stapan al vietii) si daca crezi in inima ta ca Dumbezei l- a inviat din morti, vei fi mantuit." Romani 10: 9
A veni la ai Sai( la evrei) si ai Sai nu l- au primit.Dar tuturor celor ce L au primit adica celor ce cred in Numele Lui le- a dat drept1ul sa se faca copii ai lui Dumbezeu( Ioan 1 - 11, 12)
Cand chiar esti hotarat sa ii dai Lui suflerul si viat, ii spui direct: Mantuitorul meu Hristos, te aleg ca si stapan peste viata mea si sufletu meu, iti multumesc ca ai murit pentru toate oacatele lumii, inclusiv ale mele.Iti martueisesc toate pacatele mele ( spui exact, specific pentru ce te mustra constiinta) si iert si eu toate persoanele carw m au ranit( soune soecifi pe cine si pentru ce.Iri multumesc
ca ai primit sa fii pedepsit ļin locul meu pentru caú ma iubesti.Iti multume.sc ma adoti in familia Ta. jAjuta - ma sa gasesc locul meu in familia ta si lasa lumina Duhui sa ma lumiñeze sa pot intelege Cuvanrul Tau., sa inteleg ce vrei de la Mine
Iisus a fost un om obisnuit si e mort de mult timp, deci nu mai poate fi intalnit si nici nu are rost.
Sa Il iei ca exemplu.Sa te sacrifici pentru iubire, sa renunti la dorinte, la patimi, la frica, la prejudecati, la gandurile rele.