Citit Cuvantul Sau care este Biblia si care marturiseste adevarul bun pentru mantuire.acela este credinta in Jertfa Fiului Sau. Roaga-te Domnului sa iti dea intelepciune si credinta si astfel iL vei gasi pe Domnul si vei afla adevarul. Numai bine
Adica daca exista?
te rogi Lui sa iti dea o dovada a existentei Lui
Punel la incercare pe El
precum a fost cu Ghedeon care ca sa cunoasca ca cu adevarat Dz a vorbit I-a spus ca daca va lasa o numai stiu ce era parca haina de lana pe pamant si daca a doua zi blana o sa fie uscata iar restul ud atunci va cunoaste ca DZ a vorbit
Cautandu-L cu o inima sincera si curata.Citind Cuvantul Sau poti sa Il cunosti mai bine.Ii cunosti maretia si slava,Ii cunosti atributele,caracterul,bunatatea, credinciosia, rabdarea.
Nu prea poti ca El nu a venit sa ne spuna adevarul in mod direct.Ma rog, a venit cineva acum 2000 de ani, care pretindea ca este fiul lui Dumnezeu, a fost singurul care a fost luat in serios, restul care au mai afirmat asta, au fost considerati nebuni.Probabil, ca Isus era un bun orator, cat despre miracole, e discutabil...
Adevărul despre ceva inexistent? Nu prea ai cum. De asta nici nu-mi bat capul.
Haha, nu poti
trebuie sa mergi pe ideea "crede si nu cerceta"
desi e posibil sa afli adevarul dupa ce mori, dar cine stie
Dumnezeu este Adevarul. Roaga-te din toata inima lui Dumnezeu si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si vei intelege asta.
Cunosti o persoană citind scrierile ei si ascultând-o vorbind.Sigur ca pentru tine este inexistent si nu iti bati capul pentru ca daca ai citi Biblia Dumnezeu ti-ar vorbi.În ea poti descoperi caracterul Său, planurile Lui, precum si dragostea Lui pentru tine.
El nu ne spune noua chiar in fata ca sa vada credinta dar de fapt sunt multe dovezi ca El exista dar nu-s luate in considerare pentru ca au o dovada stiintifica ca au fost facute din nimic
din ciocnirea a nu stiu ce
oricum oricine are dreptul sasi exprime parerea
Pe multi mari oameni istoria ia uitat dar de Isus de doua mii de ani se vorbeste pentru ca a fost Fiul Luid Dz
Bravo tie mai bine faci sex decat sa cauti adevarul unui personaj imaginar
Care adevar ca banii conduc lumea asta e singurul adevar care conteaza ca principiu de adaptare la mediu al dolea e cunosterea stinta
Inainte de a-ti raspunde m-am uitat peste activitatea ta pe acest sait si am ajuns la conclzia ca ai pus aceasta intrebare ca sa te afli in treaba, "adevarul tau" despre D-zeu fiind deja consolidat si de neclintit.Atunci cand ai convingeri religioase ferme,indiferent pe ce baza ti le-ai format, a mai cauta raspunsuri inseamna fie un fel de misoginism fata de stiinta, fie o pierdere de timp.
Poate ca o sa para absurd sau dezamagitor, dar prin credinta poti afla adevarul, poti intelege cat te iubeste
Eu nu caut raspunsuri, întrebarea poate fi chiar pentru tine pentru ca poti afla despre Dumnezeu de la altii; poti afla adevărul despre o persoană de la cei care o cunosc personal. Poti gasi mii de raspunsuri la intrebarea mea de la persoane care-L cunosc si-L iubesc pe Dumnezeu. Poti afla de la ei cât de minunat este El.
Şi dacă eu nu am nevoie de dragostea lui, şi nici să-i ştiu planurile?
Raymusic,nu vreau polemica, admit ideea ca te bazezi pe stiinta si negi vehement existenta liu Dumnezeu.Te cred, daca imi dai un raspuns logic la urmatoarea intrebare:stiinta a incercat sa demonstreze ca ne tragem din maimuta.Cum se face ca in atitea mii de ani, nu se cunoaste nici o evolutie, nici o maimuta nu a mai devenit om?
Dumnezeu face tot ce poate pentru a-l conduce pe om la o alegere bună, însă respectă alegerea, oricare ar fi ea.
Dupa parerea mea in biblie nu-i tot adevarul despre D-zeu in primul rind pentru ca ea o fost tradusa de nenumarate ori din asta rezulta ca in varianta originala poate sa spuna ceva dar in biblia noastra alt cv asa ca sunt doua modalitati sa afli adevarul despre D-zeu
1- sa mori si cind ajungi acolo ii ei un interviu
2- il rogi sati arate o dovada a existentei lui numa ca o sa trebueasca sal rogi tare mult
Am mai spus si cu alte ocazii pe acest sait,din dorinta de a va impune cu orice pret punctul de vedere,face greseli de logica,de judecata, negati uneori adevaruri evdente, etc.Si acum o sa exemplific putin cele afirmate.In momentul cand pui o intrebare,este o logica elementara ca astepti un raspuns (cu exceptia cazului cand este retorica, dar aceasta presupune un alt context), deci atunci cand spui:"eu nu caut un raspuns."depaseste modul normal de judecata.Faci apoi niste afirmatii care ma fac sa cred ca nu cunosti semnificatia unor expresii. Spui tu". despre o persoana de la cei care o cuosc personal."Da-mi exemplu o singura persoana care L-a cuoscut PERSONAL pe D-zeu.Dece confunzi notiunea de "adevar" cu cea de "parere","convingere", etc.Cineva,care te cunoaste personal,imi poate spune despre tine ca esti frumoasa,supla,desteapta,etc.,iar eu in momentul in care te-am cunoscut personal sa constat ca punctul meu de vedere este altul,intrucat perceptia mea despre frumusete, suplete, etc. este alta. Unde se afla adevarul in aceasta situatie? Asa ca deocamdata nu ai argumente pentru a-mi schimba parerea din primul raspuns.
Pentru ca noi suntem maimute si daca priveste specia sora cimpanzei afla ca sunt inteligenti pentru mediul lor, stinta a demonstrat pe baza adn si a fosilelor descoperite nu teori absurde, iar evolutia inseamna adaptarea la mediu a unui individ,grup,rasa, specie, mutatile enetice, selectia naturala se si stie ca mutati genetice sunt si au fost
Daca dumnzeu e omniscient, şite ce va alege fiecare om nu? Atunci de ce le mai dă "libertatea" de a alege?
Eu am intrebat ceva clar, nu am cerut explicatia stintifica.Intreb altfel:exista o data, a stiintei, care atesta transformarea, a vazut cineva o asemenea transformare?