Ai mare dreptate!
Am vazut si eu multi oameni spunand ca sunt crestini,cand de fapt faceau numai fapte rele si nu au respectat ce a spus Iisus!
Dar acum intrebarea ar fi oare de ce oamenii rai isi spun crestini!(desi daca ar fi sa imi dau cu parerea ar fi din cauza ca poate asa cred ei ca ajung in rai).
Sau ai vazut cu siguranta si tu oameni care respectau poruncile dar nu din suflet,si doar ca a primeasca o rasplata de la Dumnezeu!
Si daca noi toti oamenii vrem sa facem poruncile,trebuie sa fie din suflet, sa nu asteptam nimic in schimb!
De exemplu stii Pilda vamesului si a fariseului?
Aceasta este un bun exemplu de "poveste" in care fariseul face fapte bune dar doar ca sa ii dea rasplata Iisus Hristos, si atunci cand a mers sa se roage ii multumea lui DUmnezeu ca el este un om bun(rugaciunea fariseului este "falsa")
Iar in schimb vamesul care facea pacate nu i-a insiruit lui DUmnezeu pacatele sale, si i-a spus doar "Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosului"
Vamesul este modelul celui care se roaga curat!
Iar un alt lucru spus de Cristos e ca evanghelia imparatiei sa fie predicata pe tot pamantul si el va fi cu cei ce fac acest lucru.Dar cati predica pe tot pamantul? Doar Martorii lui Iehova Matei28:18-20.Esti de apreciat ca ai scris din Bibliei, chiar daca ti-a luat ceva timp.
Urca-te si tu pe un bloc si urla parascoveniile astea, vezi apoi cine te asculta.