Unii sunt de părere ca populația va stagna la un moment dat, asa cum s-a întâmplat și în 2007.
Daca nu îți amintești când s-a întâmplat asta e pentru ca nu s-a intamplat niciodată.
"Înmulțiți-va și stăpâniți planeta" a zis The big boss, dar nu a menționat cât sa ne înmulțim.
Când ii aud pe unii care se plâng ca nimic nu mai e natural, ca nu mai poți manca o leguma netratata, îmi vine să-mi bag ceva în inima. Tot ăștia au și câte 8 copii. E logic ca nu mai e nimic natural, pentru ca pământul nu e atât de bun cu noi sa ne facă fructele, legumele și cerealele într-un timp record, timp în care burțile noastre devorează shaorme la Socului.
Alți idioți se plâng ca "bogații lumii vor sa reducă populația prin vaccinare" fără sa știe exact ce înseamnă asta de fapt (controlul populației în tarile subdezvoltate prin educație și medicina).
Popularea altor planete e o soluție, dar la cum ne preocupa pe noi soarta planetei, o sa ne trezim ca nu mai avem ce manca după ce o sa dea faliment McDonald's ca nu au mai avut hârtie din care sa facă carnea din Big Mac.
N-auzi ca Bill Gates vrea sa omoare oamenii? Orice apare, daca priveşte intreaga populație, e considerat ceva mortal/negativ.
Asa s-a întâmplat si la aparitia trenurilor, telefonului, 5G-ului, maşinilor, curentului electric, etc...
Acum sunt lucruri esentiale care fac partea din viata noastra.
Cu vaccinul, la fel, apar tot felul de conspirationisti, cum au aparut si cand era vorba de aparitia covidului "Vor sa omoare lumea cu virusu asta" .
Oamenii sunt prosti de bubuie
Ca sa le dea o lectie, e o provocare.
Cand Dumnezeu ii omoara parintii unui copil intr-un accident de masina, ii pune copilului credinta la incercare pentru ca il iubeste.
Nu suprapopularea este problema. Ci proasta administrare si lăcomia.
Sunt zone întinse si la noi in țară, dar și mai întinse în alte țări unde un om, cultivă mii sau zeci de mii de hectare de pământ arabil, cu cereale, pe care le vinde mai apoi să facă bani. Si cu cat produce mai mult, cu atât are mai mulți bani, în detrimentul celui care poate ar vrea si el sa lucreze pamantul, dar nu are, sau nu are posibilități. Sau dacă cultiva pământul si scoate ceva sa vândă, îl îngroapă marile corporații, ori samsarii.
În plus dacă 30% (cifra asta mi-a venit în minte) din banii destinați înarmarii mondiale ar fi direcționați către, agricultură, retehnologizare, unde este cazul, irigații, legi si reguli care să încurajeze și să il apere pe micul fermier. atunci nu ar mai fi problema alimentelor. Dacă tu, companie vii si umilesti țăranul care toată vara cosește pentru fân, sa ii dea la vacuța lui, si vii si pui monopol: ori imi vinzi mie laptele cu 40 bani litrul ori nu ți-l cumpără nimeni. ce ii asta? Nu lăcomie? Apoi tu, după ce îl prelucrezi de 3-4 ori îl vinzi ca lapte bio cu 8 sau 9 lei litrul. Poftim probleme mici care cauzează inechități mari. Oamenii ajung să nu mai lucreze pamantul, ca nu merită, îl cumpără un magnat, ca are posibilități. îl cultivă si duce la export, sau vinde în țară la un preț ridicat. Si uite asa pensionarii nu au suficienți bani, si treptat apar astfel de probleme.
Dar dacă fiecare ar cultiva sa aiba hrană pentru familia lui? Strict familia lui. Cum ar fi? De fapt asa se va întâmpla în lumea nouă a lui Dumnezeu, care este foarte aproape. În Psalmii 72:16 citim ca in acea lume, va fi bogăție de grâne pe pământ, pe vârful munților va fi belșug de hrană. Iehova Dumnezeu a promis, si el nu poate să mintă.
"Daca Dumnezeu vrea sa elimine raul, dar nu poate, atunci nu este omnipotent.
Daca El poate, dar nu vrea, atunci nu este bun.
Daca El poate si vrea, atunci de unde exista raul?
Daca nu poate si nu vrea, atunci nu este Dumnezeu." - Paradoxul lui Epicur -
Desi acest paradox exista de mii de ani, totusi ignoranta este greu de invins. Faptul ca imi arati video realizate de oameni crestini nu schimba cu nimic problema.
anonim_4396 întreabă: