Dumnezeu nu a inceput sa existe.Nimeni nu L-a facut pe Dumnezeu. El este necreat.Ca fiinta eterna Dumnezeu nu a avut un inceput. El este din vesnicie in vesnicie. El este creatorul tuturor lucrurilor. Acest sistem deosebit de frumos format din soare, planete si comete a putut aparea doar prin sfatul si stapanirea unei fiinte inteligente si puternice.Omul, o fiinta atat de minunata si de complexa, creata dupa chipul si asemanarea Lui.,, Înainte ca să se fi născut munţii şi înainte ca să se fi făcut pământul şi lumea, din veşnicie în veşnicie, Tu eşti Dumnezeu!,,
Mai aratami un lucru care o aparut din nimic
La Cuvantul Lui ia fiinta. El spune si se face!
Ca zana maseluta, de ce e mai real el decat altu?
Daca esti tu limitata sal intelegi pe zeus?
Deci asta e total Illogic. Ce dracu ma?
Cum sa exista din vesnicie in vesnicie?
Sfanta macaroana....asta e mai rau decat povestile cu Prislea cel voinic si merele de aur
Dumnezeu nu face parte din lucrurile create sau aparute. Dumnezeu exista pur si simplu, la fel cum culoarea albastra nu face parte din categoria lucrurilor mirositoare!
Dumnezeu este Inceputul a tot ce exista!
Mai mult: http://www.gotquestions.org/romana/cine-creat-Dumnezeu.html
Ce legatura are o culoare cu zeul tau?
Am dat un exemplu pe intelesul tau.
El este Dumnezeul meu. Cel Atotputernic, caci El m-a creat si a Lui sunt.
El e Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul!
Nu totul se termina cand murim, deci nu totul ne este permis sa stim in viata aceasta. Toate intrebarile care le ai acum in minte vor primi raspuns in viata viitoare!
Nu-mi pasa ce e el eu am intrebat altceva
Ti-am raspuns si la "altceva".
Deci o aparut din nimic incredibil
Big bang-ul nu a aparut tot din nimic?
Nu stiu inca nu sa descoperit ce la cauzat, dar ca a existat sunt dovezi acceptate si de vatican
Cum rezolvati voi o probema 1 observati ca ploua 2 e sigur domnul da ploaia aia si stop, stiinta observa, cauta o explictie rationala pe baza de dovezii reale eu unu am zburat cu avionul si prin nori asa cum spune stiinta asa e n-am vazut nici un dumnezeu acolo sus in nori, la voi e extrem de usor e simplu toate intrebarile = dumnezeu
Dumnezeu e pretutindeni. Nu e in nori.
Sa fii crestin nu e deloc usor.
E foarte usor sa fi crestin sa fi rational e greu
Si ce ai impresia ca crestinii sunt oameni nerationali sau cum?
Ceea ce nu intelegi tu este faptul ca Dumnezeu nu este om si El nu face lucrari intelese de oameni, insa in momentul cand iti dai seama ca Dumnezeu chiar exista atunci intelegi si faptul ca El lucreaza intr-un mod minunat si atunci abia iti dai seama cat de extraordinar este El si ca la Cuvantul Sau totul prinde viata. El doar spune si se face, cat de mare si minunat este Dumnezeu. Nu iL putem asemana si compara cu nimeni!
Nu toti crestinii majoritatea romaniilor sunt ortodoxi nu le pasa de religie si merg o data pe an la biserica, eu ti-am explicat ca la voi orice intrebare are ca raspuns dumnezeu nu puneti pret pe ratiune, logica, cercetare, dovezi si doar pe dumnezeu
Apropo de cand sunt obligat sa cred in zeul tau?
Nu e un simplu zeu, El este Dumnezeu si nu te-a obligat nimeni sa crezi si sa te apropii de El. Dumnezeu nu obliga El doar zice:
"Iata Eu stau la usa si bat, daca AUDE cineva glasul Meu si deshide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine!"
Asa putem continua pana in anul 3000 esti un caz pierdut
Mai pierdut ca tine, IMPOSIBIL!
Normal ca nu-l poti compara cu nimeni pentru ca nu exista, toata treaba cu dumnezeu e doar o conspiratie. Nu exista dovezi concrete ca el exista... Cat despre Iisus, el a existat dar tot ce poti spune despre el este ca el a creat o secta numita crestinism, nu poti dovedi ca el a facut minunile care sunt prezentate in Biblie. Cat despre crearea lumii, Big Bang e raspunsul pe care il cauti.
Wow... explica-mi te rog teoria big-bang-ului
Iar teoria ta logica tine de faptul ca Dumnezeu nu are cum sa apara din nimic insa big bang-ul da, am inteles.
Dar problema mare este ca necredinta ta nu face ca Dumnezeu sa nu existe asa ca socoteala tot vei da cand vei pleca de pe acest Pamant.
Mare dezamagire vei avea cand vei sta in fata Judecatorului si nu vei mai putea scoate nici un cuvant pentru a te dezvinovati!
Nu are rost amice tu ai mintea inchisa mai bine i explic unui copil de gradinita degeaba isi explic
Daca esti atat de interesat cauta singur Nu am timp sa-ti caut tie site-uri.
Exact...nu stii! mai bine taceai
Eu cred si nu am nimic de pierdut, nici daca, sa zicem prin absurd ca nu exista, desi eu am aceasta certitudine ca Dumnezeu exista deoarece L-am pus la incercare si mi-a raspuns, L-am cautat si L-am gasit. insa daca este adevarat ceea ce sustin eu, tu esti cel care va pierde TOT.
Isi pierzi timpul degeaba
Cand nu stii ce sa mai raspunzi abandonezi?
Si nu...nu eu sunt cel care are mintea inchisa! tu esti cel cu mintea inchisa care nu poate sa inteleaga anumite lucruri apoi si le explica prin asa zisa "stiinta"!
Dumnezeu este Unica Fiinta Infinita si Vesnica, fara inceput si fara sfarsit. El este Creatorul si Sustinatorul tuturor lucrurilor.
Eu am intrebat de aparitia lui nu cei
Si daca nu crezi ce spunem noi cauta singur adevarul si adu tu dovezi, dar sa stii ca a mai patit unul ca tine si atunci cand l-a zguduit tare Dumnezeu a simtit prezenta Lui.
Care adevar? eu cred persoanele care aduc dovezi nu basme
De ce astepti de la altii? tu singur nu esti capabil sa aduci dovezi? daca le gasesti atunci poti sa-i contrazici pe toti si te linistesti.
Ce fel de dovezi doresti
Stiinta aduce dovezii pe care eu le inteleg si sunt rationale timpul discutand cu tine e timp pierdut
Oare? De ce ai dat ignor Emei? Sa inteleg ca nu ne ridicam la nivelul tau de cultura generala?
Pentru ca ma acuzat ca i-am spart contul fara sa aduca dovezi, nu e vorba de cultura general tie ti-am dat ignor?
Dumnezeu este independent de timp... vai, tocmai mi am dat seama cui ii raspund... inutil desigur.
Aratami un lucru aparut asa din senin, gandeste cum a aparut asa dntr_o data?
Ti am zis si mai sus... este inutil sa ti raspund totusi am sa o fac:
Un lucru aparut din senis? Pai peste tot apar spontan in existenta subparticule ce se elimina reciproc dupa un anumit timp.
De ce numai apare zeii sau s-a intamplat doar o data?
Eu vorbeam de entitati existentiale si de principii cuantice... nu de mitologia si fenomenul psihologico-religios prin care au trecut civilizatiile de la Adam pana astazi.
Te inteleg ai aflat cat fac 2 plus 2?
Esti sigur ca vrei sa raspund? Ai uitat ca m-ai ignorat sau pur si simplu ai neglijat asta?
Cum putea aparea dumnezeu din nimic?
Se stie ca Big-Bangul sta la baza Universului, dar nu se stie din ce cauza a avut acesta loc. E la fel si in cazul lui D-zeu, dar e mai credibila teoria stiintifica.Suntem o civilizatie prea tanara ca sa avem pretentii sa intelegem secretele Universului, inca avem un comportament tribal.In comparatie cu vechimea Universului, suntem in epoca de piatra. Fata de alte civilizatii din Univers, suntem ca noi fata de neanderthalieni.
Uni sunt mai jos de acei neanderthalieni
Mersi de raspuns.Tocmai ca eu nu cred in dumnezeu dar tu cum iei in brate teoria big bang care fi atent : TEORIA big bang, asa am crezut ca ai un raspuns.
Http://www.youtube.com/watch?v=YGyP1fbKVmk
In opinia stiintei suntem o civilizatie de tip 0. Ma rog o sa vezi acel video si o sa iti dai seama.
Deci da suntem intr-adevar tribali. De aceea nu ma arunc eu sa cred in teoria asta. Sigur, a fost o explozie din care se spune ca a venit tot. Dar cauza este un mister. Poate sau nu poate fi ceva mistic. Ma rog eu unul raman deschis la opinii.
Eu iau in brate partea cu dovezi ca o existat nu toata teoria, sunt multe care vor sa explice eu unu le ignor
Cum a aparut si BIG BANG din nimic, precum si infinitu de materie din jurul nostru. Stiina cam asta zice, iar la religie nu ma infig (nu prea sunt un bun credincios, sunt, dar nu unul bun). Sunt multe lucruri si teorii care sunt doar speculati si idei faucte de oameni din dorinta de a arata ca noi cunoastem totul, dar majoritatea sunt doar speculatii, noi nu avem cum sa stii.
Big bang nu o aparut din nimic nu se stie cum o aparut eu unu nu trag concluzi pana nu inteleg prin dovezi, sunt multe speculati de acord dar hai sa nu spunem dumnezeu e raspunsul la toate si sa ne oprim din cautare
Da cine a spus ca a aparut din nimic a aparut dintr-un alt dumnezeu si... la infinitate
Dumnezeu a aparut din imposibilitatea oamenilor de a explica anumite lucruri. insa adevarul este undeva la mijloc, intre stiinta si credina.
Lumea sau universul?
Universul ce vrei tu... explica-mi ca-s tare curios
Cand o sa-mi explici aparitita lui dumnezeu o sasi explic si eu
Exact...nu poti!)
Nu rade ca nici tu nu poti
Nu, eu pot... daca tu erai om destept explica-i si apoi cereai ca sa iti explic eu! Astfel ai gasit o "scuza"!
Si inca un lucru...ai zis NICI tu nu poti! Deci inseamna ca mai e cineva care nu poate! acela fiind desigur nimeni altul decat...raymusic!
Nici tu nu poti demonstra e egalitate dovezi ca a existat big bang exista
Http://desopera-stiinta.blogspot.com/ scrie acolo multe articole dar tu ai mintea inchisa sti faza cu nu ne nastem oamenii si devenim dar nu toti uni raman asa cum sau nascut
Da si eu am facut studii si cercetari timp de zece ani si am descoperit ca scufita rosie era de fapt albastra! ...cred ca merit un premiu nobel pentru stiinta..nu?
Frate daca zici tu O sa zic nepotilor mei ca scufita rosie e de fapt albastra
LOOOOOOOL, BA da voi nu stiti ce vorbiti. Dumnezeu a fost intotdeauna nu are inceput si sfarsit este etern.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: