Da cine a spus ca a aparut din nimic a aparut dintr-un alt dumnezeu si... la infinitate
LOOOOOOOL, BA da voi nu stiti ce vorbiti. Dumnezeu a fost intotdeauna nu are inceput si sfarsit este etern.
Normal ca nu-l poti compara cu nimeni pentru ca nu exista, toata treaba cu dumnezeu e doar o conspiratie. Nu exista dovezi concrete ca el exista... Cat despre Iisus, el a existat dar tot ce poti spune despre el este ca el a creat o secta numita crestinism, nu poti dovedi ca el a facut minunile care sunt prezentate in Biblie. Cat despre crearea lumii, Big Bang e raspunsul pe care il cauti.
Iar teoria ta logica tine de faptul ca Dumnezeu nu are cum sa apara din nimic insa big bang-ul da, am inteles.
Dar problema mare este ca necredinta ta nu face ca Dumnezeu sa nu existe asa ca socoteala tot vei da cand vei pleca de pe acest Pamant.
Mare dezamagire vei avea cand vei sta in fata Judecatorului si nu vei mai putea scoate nici un cuvant pentru a te dezvinovati!
Nu are rost amice tu ai mintea inchisa mai bine i explic unui copil de gradinita degeaba isi explic
Daca esti atat de interesat cauta singur Nu am timp sa-ti caut tie site-uri.
Nu, eu pot... daca tu erai om destept explica-i si apoi cereai ca sa iti explic eu! Astfel ai gasit o "scuza"!
Si inca un lucru...ai zis NICI tu nu poti! Deci inseamna ca mai e cineva care nu poate! acela fiind desigur nimeni altul decat...raymusic!
Nici tu nu poti demonstra e egalitate dovezi ca a existat big bang exista
Cand nu stii ce sa mai raspunzi abandonezi?
Si nu...nu eu sunt cel care are mintea inchisa! tu esti cel cu mintea inchisa care nu poate sa inteleaga anumite lucruri apoi si le explica prin asa zisa "stiinta"!
Http://desopera-stiinta.blogspot.com/ scrie acolo multe articole dar tu ai mintea inchisa sti faza cu nu ne nastem oamenii si devenim dar nu toti uni raman asa cum sau nascut
Da si eu am facut studii si cercetari timp de zece ani si am descoperit ca scufita rosie era de fapt albastra! ...cred ca merit un premiu nobel pentru stiinta..nu?
Frate daca zici tu O sa zic nepotilor mei ca scufita rosie e de fapt albastra
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: