Cu siguranta nu este. Pai imi primul rand nu exista dumnezero, deci nu poate fi fiul cuiva care nu exista. Iar chestia aia cu fecioara virgina insarcinata de duhul sufletului sa i-o ziceti lui mutu. Nici fiu-meu de 8 ani nu crede asta.
Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine.
Şi nu vreţi să veniţi la Mine ca să aveţi viaţa!
Ioan 5 39-40
Te lamureste acest verset Biblic:
Luca 9.1. Şi chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii.
In afara de faptul ca Isus era seful dracusorilor, intelegi cu ce puteri au lucrat acei apostoli si evanghelisti care au scris Noul Testament
Scrie in biblie. Ce vrei mai mult de atat? Poze? sau nu cumva vrei vreo adresa de e-mail
Pai daca esti tu atit de informat cred ca stii ca aproximativ 15% dintr-un capitol din Biblie este gresit.
In cazul asta apar multe informatii gresite, mai ales ca la cati oameni au scris Biblia, poate ca mai multi au interpretat gresit cuvintele spuse de Dumnezeu. Deci, fata are nevoie de informatii corecte (poate a exagerat cu"impostor" da na, e si ea copila.
@elena1122 Nu putem afla decat la o dezvaluire a Sa, pina atunci traieste-ti viata, Si fii fata cuminte.
E tragic ca ai ajuns sa gandesti asa! daca nu ai credinta in dumnezeu...citeste biblia si asa vei stii ca Iisus e fiul lui Dumnezeu
Http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128 Deschideti mintea
DeProfundis99 întreabă: