Rodica cand pui o intrebare fi neutra da, daca din start tu deja sti raspunsul numai adauga intrebarea asta e ipocrizie, adica tu dai si raspunsul pui si intrebarea apropo funda nu vrei?
2 pai e numa pace si fericire in Romania doar sunt 99, 8 crestini
Da, daa, doar ca TPU imi cere detalii, dar le dau cateva, si lasam si pe altii care sunt dispusi sa gandeasca, ca doar nu sunt grele. NU/? Asa vezi tu scumpule pacea, bine zici ca sunt 98, nu stiu cati % credinciosi, dar ce credinciosi, ca umplu tribunalele si temnitele de au nevoie de gratiere saracii, iata cat de bine ii pregatesc inaltii prelati, le iau banii doar, si atat ii tin in intuneric spiritual, nu-i incurajaza sa mearga sa caute cunostinta lui Dumnezeu pentru a face vointa Sa, ba din contra, unii ii indeamna sa nu citeasca sau sa studieze Biblia ca au ei cartile lor.Asa ca vezi ce lucruri de treaba fac.Si nu ma mai face ipocrita ca te consemnez. pa.
Daca ma poti consemna ai ignor, esti o crestina doar cu numele pa
O putem gasi prin fapte bune, ganduri curate, milostivire, toleranta.
Ca si oameni indiferenta de credinta pe care o avem (sau nu ), suntem constienti ca numai tolerenta ne face sa gasim pacea si fericirea durabile.Si asta intimpul vietii.
Asa este, cum ziceti, a tolera unele aspecte, inseamna a fi rabdatori, pentru o anumita cauza, nu, dar sa fie ziditoare, pozitiva, sa iasa ceva sanatos, ori daca va uitati la starea lucrurilor din lume, din jurul nostru, oamenii merg din rau in mai rau. Acuma nu este o regula, nu pentru toti, dar marea majoritate sunt distanti, fara afectiune, iubitori de sine, mai degraba iubitori de placeri, decat de Dumnezeu. Ce credeti, nu sunt asa?
Daca ai pus intrebarea la categoria asta presupun ca vorbesti din punct de vedere religios. Pacea si fericirea obtinute prin intermediul religiei pot fi durabile, dar tot false vor ramane.
Religia adevarata promoveaza pacea, nu practica razboiul, pacea a fost luata de pe pamant, numai cel care este numit biblic,, PRINT al PACII, " poatre s-o restabileasca. Nu oamenii care il ignora pe Dumnezeu si scopul Sau aduc pace, ci cei care lasa ca Dumnezeu sa le influenteze viata, invata adevarul si-l traiesc prin fapte. Oamenii cu pusca in spate, nu fac pace. Nu?
Se pare ca nu cunosti deloc istoria razboaielor religioase.
Daca asa spui tu, se prea poate, dar cred ca tu ai participat la cruciada din 1212. Eu particip la un razboi, dar spiritual. Nu crezi /?
Cred ca participi la un razboi imaginar.
Fie cum zici tu.
Cauta Cunostinta lui Dumnezeu, si lasa sa-ti influenteze viata. IOAN17; 3; Ioan13:34,35.
Raspunsul la intrebarea ta ne este oferit de calgarul Nicolea Steinhardt.''Numai cand facem binele dobandim ceva ce raii nu pot avea:linistea si pacea. Bunurile supreme''
Nu le putem gasi, oricat le-am cauta... dar macar speram ca ne vor gasi ele...
kaynmaincallme întreabă: