Http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t471904.html
Am si eu niste nelamuriri in legatura cu Talmudul. Voi expune mai jos cateva citate:
'Cartea evreiasca "Mizbeach" declara ca "nu exista nimic superior 'Talmudului sfant'". Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni, iar non-evreii sunt "goy/goyim" care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale "Talmudului".
[size=4]
-P'sachim, fol. 113, col. 2: "Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul. "
-Sanhedrin, 59a: " Sa omori Goyim e ca si cum ai omori animale salbatice. "
-Abodah Zara 26b: " Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati. "
-Sanhedrin, 59a: " Un goy care se uita la Lege (Talmud) este vinovat de moarte. "
-Libbre David 37: " Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omori in mod deschis. "
-Yebhamoth 11b: " Actul sexual cu o fetita este permis daca ea are 3 ani. "
-Sanhedrin 105ab: " Iisus a facut sex cu magarul sau. " (Doamne iarta-ma!)
-Gittin 57a: " Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar. " (Doamne iarta-ma!)
-Schabouth Hag. 6d: " Evreii pot jura fals prin a folosi diverse subterfugii. "
-Zohar 1, 160a: " Evreii trebuie sa incerce mereu sa ii insele pe Crestini. "
-Hilkkoth Acum X I: " Nu salva Goyim in pericol de moarte. "
-Kilkoth Acum X1: " Nu arata nici o mila la Goyim. "
-Choschen Hamm 388, 15: " Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului. "
-Choschen Ham 266, 1: " Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Acum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele Zeului, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili. "
-Choschen Ham (156, 5 Hagah): "Evreul are voie sa se duca la Acum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia."
-Sotah, 12a: "Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri."
Nu am habar cât de corecte sunt afirmațiile de pe acest http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t471904.html
Eu cred in chesti crestine nu in,, talmuduri,, sau cum li se zice atat am avut de spus scuze ca m-am bagat degiaba =]
Ala e VT, parte din biblia voastra crestina
Ma baiete? de ce crezi ca nu l-au primit si nici cunoscut pe messia cu toate ca il asteptau? fiindca aducea implinirea legii, cu noua porunca.si fiindca le spunea cum au schimbat ei legea lui Dumnezeu punand in loc invataturile lor omenesti.de ce l-au primit neamurile pe Iisus? fiindca ei aveau legea Domnului nu scrisa pe tablele legii de insasi Dumnezeu, ci le aveau scrise in inima chiar de la conceptie.
anonim_4396 întreabă: