Rau de tot. Uscate, ba chiar atrofiate. Nici macar nu stii sa pui un text în context. Da tu esti mare filozof. Când ai descoperit coada la prună?
Te-a întrebat cineva ce ai citit? Sau ti-au pierit lăudatorii? Așa e, când ești plin de tine, infatuat, si crezi (atenție, doar crezi) ca le stii pe toate, trebuie si sa te auto-lauzi. (Sper ca m-am exprimat corect) ca oamenii nu mai stau lângă tine. istețule. Du-te si i-al pe hal00gen de mână, si bateți-va coasa.
Dacă nu înțelegi cum alții pot crede o carte "plină de contradictii" nu te mai strofoca. Energie irosită. Pe scurt se cheamă credință. Dar tu nu stii ce-i aia. Tu crezi doar dacă vezi. Apropo, ti-ai văzut creierul? Vezi ca n-ai.
Ca nu se vede. Ori dacă nu se vede, nu exista. Nici vânt nu există, si nu se poate explica. Ca nu se vede. Istețu' lu pește.
Nu Esti tu în măsura sa explici ce înseamnă loialitatea față de ceva sau cineva.
Dar dacă tot vrei să vezi ce însemna ia d'aici:
https://youtu.be/JKaw11qz-C4
Indiferent de consecințe imi păstrez crezul în Dumnezeu. Si indiferent de consecințe respect principiile sale. Dar e prea mult pentru tine. Tu ai citit Zelotul. Ș.A.
Cine se compară cu tine. Înaltpreaistețul dany1988 atotștiitorul de toate.
Nici n-ai cum. Pentru ca nu stii ce-i aia loialitate.
Păi vezi istețime. Si acum ti-ai arătat si parșivenia si meschinăria ticăloasa din tine: în alte postari ale tale susții că doctrina falsă a trinității nu se poate explica, ca nu-i logică, si acu întorci placa după cum iti convine: "zeul iudeu a murit pe cruce omorât de oameni"
Tu stii bine că trinitatea este o învățătură falsă și ilogică, si stii si adevarul biblic: Iehova este Dumneul adevărat, unica persoană spirituală atotputernica, si Isus Cristos este fiul sau, o persoană spirituală distinctă invizibilă si inferioară, cel care și-a dat viața pentru oameni.
Dar acum în ticăloșia care zace în tine, deși stii adevarul, ai dat'o asa.
Cât de ipocrit trebuie să fii?
Tu cu gura ta ai spus ca nu exista trinitate. Acu o sucesti. ipocritule.
Păi normal. când vezi ca te-ai înfundat, hop: asa zic ortodocșii. Nu eu. Ipocritule