| RAY a întrebat:

Cum reusesc uni sa invieze din moment ce insuti isus spune ca doar fiul omului poate face asemenea miracole ei sunt mai presus ca isus? http://www.youtube.com/watch?v=g3DUtbl2R1w

12 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Oamenii care fac azi miracole nu fac cu puterea lui Dumnezeu.Matei7:21-23

| sublime89 a răspuns:

Dar cum reusesc unii asa zisi aspiranti la titlul de mesia din biblie sa leviteze in incercarea lor de a se urca la cer cum a facut iisus? Si doar o rugaciune din partea apostolilor sa-l faca sa pice inapoi la pamant rupandu-si si ceva oase la impactul cu solul laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Te rog, doar nu te astepti sa cred balivernele unui bosorog?

| ErrorFound a răspuns:

*invie*
In fine, daca eu merg pe un om, omul este 70% apa si Iisus mergea pe apa inseamna ca eu sunt 70% iisus?

| grab a răspuns:

Ai pierdut deja timpul vizionand videoclipul ala, acum pierzi timpul cu intebarea asta apoi asteptand raspunsuri, uite asa mori putin cate putin prin indobitocire.

Nu a inviat nimeni niciodata.
Ce-a facut Mantuitorul atunci cu el si cu alti 4 e unic si irepetabil.

Morti clinice si alte alea, da, se mai intampla inexplicabil medical, dar tot credinta raspunde.

| Maxim96 a răspuns:

Nu oamenii se inviaza singuri pe ei, ci Dumnezeu i-i inviaza.Hristos singur s-a inviat pe El si tot El poate sa-i invieze pe altii.

| RAY explică (pentru Maxim96):

Nu ai inteles intrebarea in fine

| BlackSulphur a răspuns:

Nu m-am uitat la video, insa cand am vazut titlu, primul lucru care mi-a venit in minte a fost acesta: Oh my gosh, they killed Kenny! Again!