| 2546 a întrebat:

Cum să depistezi că ți se fac farmece? Și cum să scapi de ele? Eu am presupunerea că mi se fac farmece și mi-i interesant cum să depistezi 100% că ți s-au făcut și cum să scapi de ele

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa ceri trimitere la un spital de psihiatrie,asta e primul pas, nu există Dumnezeu, diavol, farmace, exista oameni cu probleme mintale

suntserios
| suntserios a răspuns:

Greu sa depistezi ceva care nu exista nu?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am presupunerea că mi se fac farmece.
Dacă tu așa presupui, așa e. Ca să scapi de ele, trebuie să scapi de presupunere.

| anonimg a răspuns:

Traieste in ascultare de Dumnezeu si nu ai de ce sa te mai ingrijorezi. In ascultare nu mai exista ingrijorare.

| Holiday a răspuns:

Daca farmecele, blestemele, woodoo, etc ar functiona, toate statele ar avea structuri specializate care sa le faca, si sa le contracareze pe ale celor facute de altii.

| Theo94 a răspuns (pentru Holiday):

Institutii de spionaj, contraspionaj, institutii de farmece, contrafarmece, voodoo, blesteme, etc. laughing))))

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu ar trebui să te preocupe lucrurile astea. Dacă nu interacționezi cu țigani nu are nimeni cine sa-fi faca farmece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe copiii lui Dumnezeu niciun farmec nu are putere, niciun blestem. Întoarce te cu adevărat la Dumnezeu și dacă cumva chiar ti s au făcut farmece, ele vor fi fără putere

| pufulescu0o a răspuns:

Ce fel de farmece? De dragoste sau de moarte, poate ca sa iti ia averea.

Întrebări similare