anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa Il gasesc pe Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Bogdana a răspuns:

Cautandu-l cu toata inima ta. Vorbindu-i, ca si cum ai vorbi cu un prieten de-al tau. Diferenta este ca in El poti avea incredere, fara sa te dezamageasca. Dumnezeu nu spune, ca daca esti cu el, nu vei mai avea parte de suparari.Nu, pentru ca nu ai cum. Daca ai fi tot timpul fericit, nu ai mai aprecia fericirea ta, ai cere tot mai mult.Insa Dumnezeu promite ca va fi acolo, sa te vindece, sa te ridice.Ca alaturi de El, nu vei simti durerea la adevarata ei "valoare".Si de ce nu poate fi tot timpul bine, desi esti cu El? Pentru ca nu exista om fara pacat.Iar pacatul ce provoaca? Fericire? Nu.Din contra. Sau daca un lucru pe care ti-l doresti foarte mult, si te rogi pentru el, iar Dumnezeu nu ti-l da, nu inseamna ca nu te-a auzit, sau ca nu te-a ascultat.Inseamna ca acel lucru, te-ar fi putut rani inzecit.Si da, desi pare un cliseu, El are rezervat ceva mult mai bun pentru tine. Diferenta este ca El vindeca ranile provocate de raul altora. Diferenta e ca El e mereu cu tine. Orice ai face, oriunde ai fi. Diferenta e, ca El te asteapta in fiecare zi sa-i vorbesti si nu-ti intoarce spatele. Diferenta mai e ca tot El, te-a trezit si in dimineata asta, ca si azi poti vedea.winking. Viata ta e un dar de la Dumnezeu, nu te-ai nascut degeaba.Gandeste-te.De ce dintre atatia oameni de pe planeta asta, existi si tu? Tocmai tu.Cine mai arata ca tine? Cine mai zambeste ca tine?

' Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.Ma voi lasa gasit de voi.' Ieremia cap 29 vs 13
Fata nu vei putea sa Mi-o vezi, caci nu poate omul sa Ma vada si sa traiasca. ' Exodul cap 33 vs 20

| Laura927 a răspuns (pentru Bogdana):

Este cel mai frumos mesaj care l-am citit pana acum in intregul site TPU!

29 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Duucu a răspuns:

Sub pat, eu acolo mă uit cănd caut ceva.

| milan9 a răspuns:

În semenii tăi, în dragostea dintre oameni...

"Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?" (Matei 25, 37)
"Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?" (Matei 25, 38)
"Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?" (Matei 25, 39)
"Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut." (Matei 25, 40)

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Tu faci parte din Dumnezeu.straight face

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Dumnezeu este aproape de fiecare, si se lasa gasit de cei ce-l cauta staruitor. Isus spune in Matei 7:7 :CAUTA si ve-i gasi..., singura modalitate prin care il poti gasi pe D-zeu, daca crezi ca exista, este sa studiezi Biblia, cartea prin care adevaratul Dumnezeu se descopera in fata omului pe care l-a creat. Daca doresti dintr-o inima sincera eu iti recomand sa iei legatura cu Martorii lui Iehova, care fac studii biblice gratuite la domiciliu, cu oameni de orce fel, care manifesta interes si seriozitate.

| dracu14 a răspuns:

Cauta-l,daca nu-l gasesti da si tu un anunt in ziar, caut d-zeu, ofer recompensa celui care mi-l gaseste si mi-l aduce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sti sa il cauti il vei gasiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cautandu-l.

| BlackSulphur a răspuns:

Vezi in frigider.

| svartirhimnar a răspuns:

Ai căutat sub preş sau sub pat?

| unbaiatanonim a răspuns:

Pe Facebook. Uite aici un link: https://www.facebook.com/eusuntdumnezeu

| Kalla a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Merci pentru pagina.I-am dat un spam mare cat casa happy

Multumesc ca ne ajuti sa curatam internetul de persoane ce nu au pic de respect fata de religia altora

| HueyFreeman a răspuns (pentru Kalla):

HAHAHAHAHAHA. Tu citesti ce ai scris? Cei care icearca sa "curete" ( a se citi "cenzura") internetul nu vor reusi sa faca nimic. Internetul este singurul loc cu adevarat liber, un loc unde religia vine sa moara.

| Kalla a răspuns (pentru HueyFreeman):

Pai pe internet toti suntem in stare sa jignim si sa ne dam mari si tari dar daca ai fi in fata mea acum te-ai face asa mic ca te-ar calca si furnicile devil

| HueyFreeman a răspuns (pentru Kalla):

Nu, gata tanti, numai, mi-e frica, nu ma papa.

| Kalla a răspuns (pentru HueyFreeman):

hee hee))))))

| RaduMD a răspuns:

Sansele sunt foarte mici de a gasi pe cineva cautat din pura intamplare. Ca sa gasim pe cineva, trebuie sa il cautam. Deci, ca sa il gasiti pe Dumnezeu, trebuie sa il cautati pe Dumnezeu.

Dar ce inseamna, mai concret, "sa caut pe cineva"? Ca sa caut pe cineva, trebuie sa stiu mai intai pe cine caut, sa am niste semnalmente. Ar fi bine sa stiu ce a spus acel cineva. Pe urma, ar fi de folos sa aflu vreo informatie utila de la cei care l-au vazut pe acel cineva. Ei bine, tot asa e si cu Dumnezeu. Informati-va, mai intai, despre semnalmentele lui. Cercetati ce a spus el. Si vorbiti cu oameni care l-au cunoscut si va pot spune cate ceva despre directia in care il veti gasi.

| Inferno a răspuns (pentru RaduMD):

Raspuns demn de elogiile posteritatii, insa la ce bun sa cauti ce a spus cineva care nu a spus nimic si sa cauti oameni care l-au vazut, cand nu l-a vazut nimeni?

| MitikJr a răspuns (pentru RaduMD):

Taci ma Petrica

| Essencest11 a răspuns (pentru RaduMD):

Taci ma Raducule! Nu are nici o logica ce spui.

| AwaZoh98 a răspuns:

Doar crede in El! happy

| IoanieCriminalul a răspuns:

Nu poti gasi ceva ce nu exista!

| Polonic1 a răspuns:

Ai cautat prin buzunare?
Oricum la mine nu e.

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Cel mai bine il gasesti pe Dumenzeu, rugandu-te atat pentru tine cat si pentru parintii tai si aproapelui tau. Fa cat mai multe fapte bune si atunci vei simtii cu adevarat dragostea Lui cereasca. El nu se gaseste atat de usor. Doar cel care se roaga foarte mult poate sa fie ajutat de El.

| Essencest11 a răspuns:

In rai! chiar acum e la o sueta cu Isus! mai tarziu joaca si niste volei, poate ii prinzi si tu!

| benny34 a răspuns:

Pe facebook

| madalina00 a răspuns:

Cauta-l pe facebook, imposibil sa nu aiba profil.

| ViorelTeVede a răspuns:

Poi il poti gasi pe Dumenezeu pe facebook https://www.facebook.com/eusuntdumnezeu

Întrebări similare