| Vernusio a întrebat:

Cum sa Il simt pe Dumnezeu aproape de mine?

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Nu vreau dovezi de pe Kanal D, scuze.

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing))))))))))))))))))))))))))))) Pai de astea te-am si lasat pe tine si nu-ti dau eu. Ma rog, minte de cocos.

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru Superior):

Sunt o gramada de documente care sugereaza neexistenta lui Dumnezeu de asemenea.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

. Ca ne asemanam putin cu maimutele la fizic nu are legatura
fara suparare dar treci mai des la ora de biologie, numai vorbesc ca faci niste asocieri extrem de prostesti, mai ales faza cu de ce mai exista maimute demonstreaza ca habar nu ai de teoria evolutiei, degeaba mergeti la scoala

Atunci nici gravitatia nu exista.
cum sa nu exista daca o simtim cu toti, nu prea ai trecut nici pe la ora de fizica

| RAY a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Nu a explodat nimic, a fost o expansiune de energie

| RAY a răspuns:

Care ca sunt 6500 de zeii inventati de umanitate

| Superior a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Ma rog, inchei discutia, exista si PRO si CONTRA, cum de altfel exista in orice domeniu. Ramane de vazut... (nu te amenint cu iadul).

| Superior a răspuns (pentru RAY):

La scoala nu a zis niciodata de teoria evolutiei, la biologie mai ales laughing) A fost pomenita doar la istorie o data, acum un an, ca Charles Darwin, crede in evolutia speciilor si ca omul s-a tras din maimuta.

Omul sa tras din maimuta, ce profesori

| Mclaren12 a răspuns (pentru Superior):

Ai găsit și tu propaganda creștină. De fapt am greșit. Internetul nu e plin de documentația necesară, internetul e plin de propagandă creștină. Site-uri cu documentație necesară sunt puține.
http://crestinismulexpus.blogspot.ro/
http://bibliapentrusceptici.ro/
Ai mers încă din copilărie pe calea asta pentru că ți-au băgat-o părinții în cap de la naștere, nu că ai ales-o tu. Ce judecată poți avea la câteva luni de viață încât să decizi dacă vrei să fii creștin sau nu?

| Superior a răspuns (pentru Mclaren12):

Crede-ma,parintii nu ma termina cu credinta. Inafara de botez ei nu mi-au dat nimic. Eu am ales calea asta.

Ai trait intr-o familie crestina si de mic ti s-au bagat in cap doctrine iudeo-crestine. Nu este nevoie sa te termine nimeni cu credinta. Cand ai subconstientul programat nu simti ca ar fi ceva dubios cu religia crestina si nu simti nevoia sa-ti pui intrebari pentru ca aici intervine credinta oarba. Daca parintii tai erau de alta religie mai avea sens ce ziceai.

| Superior a răspuns (pentru Mclaren12):

Crede-ma,mi-am pus intrebarea mereu... "Dumnezeu exista?" "Exista dovezi?" etc. Am avut o perioada in care ma indoiam, dar M-am documentat suficient sa-mi dau seama ca e adevarat. P.S: MCLaren-ul tau e magia lui Dumnezeu, el a creat materialele din care e construita si logica pe baza caruia functioneaza. Dumnezeu e dirijorul si dictatorul universului.

Uite vezi ce ziceam? Tot la credinta oarba ai apelat. Dovezile privind existenta zeului biblic sunt bazate doar pe credinta oarba si nimic concret. Mclarenul ala din poza este rezultatul geniului creativ al unor oameni, nicidecum nu le-a bagat zeul evreilor in cap aceasta noua configuratie pe care sa o poata atribui unui vehicul. Sa crezi asta este intr-adevar credinta oarba. Din ce observ, tu cand cauti dovezi cu privire la existenta unei divinitati te raportezi doar la crestinism si la utopiile care ii sunt atribuite zeului biblic. Nu exista nicaieri si in nimic omnipotenta si omniprezenta. Rabinii si evreii aia barosani care au averi de-ti dau lacrimile nu cred in Yehova pentru ca ei sunt constienti ca aceasta stafie a fost inventata de o satra de sectanti evrei si preluata de alti evrei ca sa spele pe creier milioane de oameni in timp ce ei se ocupau cu obtinerea puterii in lume. In timp ce crestinul de rand se gandeste cum sa-l multumeasca pe zeul criminal din biblie, evreii se ocupa poate cu privatizarea vreunei firme nationale sau cu comiterea actelor de coruptie prin nu stiu care guvern sau cu elaborarea de noi metode de supravegere a activitatii oamenilor. Dar cand este vorba de credinta oarba, este foarte usor sa va explicati absolut tot si sa dati deoparte ce nu va convine si care contravine credintelor voastre. Arata-mi si mie site-urile care ti-au confirmat credintele care ti-au fost bagate in minte de la nastere.