Depinde de ce parte a spiritualitatii te intereseaza.
poate e mai bine pentru tine sa te duci la o manastire budista din india sau sa treci la evrei sau la musulmani, daca e religie, altfel chiar si arta e ceva spiritual.
Nu mai folosi spatiul cu intrebari cu si despre Deznadejde. Doar modernistii spun ca este posibil doar ce vor ei si imposibil ceea ce nu vor ei. Aceasta métoda de control este aplicata de toti capitalistii. Ori tu esti dintre ei si vrei sa ne molipsesti ori chiar esti bataut in cap de vreo 2 ani. Eu pot sa te vindec, insa am vazut ca nu vrei ci persisti. Asta ma face sa cred ca vrei sa ne molipsesti. Tehnica deznadejdii, indoielii, imposibilului sunt folosite ca arme de cei care sunt la putere.
Baiete situatia este sub control. Ai forta, ai potenta fízica deci fii optimist. Orienteaza-te sa domini situatia. Speranta, Autoeficenta, Credinta te scapa de INDOIALA.
Îi ai pe Moisé, Iisus, etc., ca referinta ca sa crezi si sa prinzi forta. Incerca sa ai interactiuni pozitive si evita oamenii pesimisti.
Daca vezi ca anumite carti recomendate nu iti produc rezultat, schimba comportamentul de afrontaré. FII CONSTIENT DE NECESITATILE SPIRITUALE CA Dumnezeu te satura.
Ai doi ani cu aceste intrebari. Doar sefii modernistii folosesc aceste métode de INUTILITATE pentru a te face bun doar pentru ei si te indeparta de calea dreapta. Tu te faci SCLAV PRIN NATURA nu mai este nevoie ca altul sa vina sa te sclaveasca.
Toata spiritualitatea?
Aline te laudai mai devreme ca ai citit doar Evanghelliile din Biblie.
In facultatea de teologie, devi calugar in timp in minastire, exita manastirea fratinei pustnic
Ce vrei pana la urma sa o studiezi sau sa o practici? Daca vrei sa studiezi, vorbeste cu duhovnicul tau si o sa iti spuna ce este mai bine pentru tine sa citesti. Daca vrei sa traiesti spiritualitatea crestineasca, trebuie mai intai sa ai duhovnic care sa te ghideze, pentru ca poti cadea foarte usor in inselare.
anonim_4396 întreabă: