Rugăciunea are numeroase forme, de la cea clasică până la cea în care oferi ceva Domnului (de exemplu, lucrul tău pe ziua de azi o oferi pentru scopul de a avea aia și aia), de aceea se zice că e comuniune cu Dumnezeu căci te menții conectat la El. Este o zicală, destul de celebră pe facebook, Dumnezeu ori îți oferă ce îți dorești, ori îți pregătește ceva mai bun. Ideea este să fii atent la semne, că oamenii de obicei se roagă pentru ceva, iar când primesc acel lucru, uită cine le-o ajutat și pe urmă iar se plâng de El. Cu siguranță, ascultă toate rugăciunile (dacă vrei, îți dau eu exemple căte vrei), însă este și important cam cât de moral e lucrul pe care îl ceri. Dacă ai bazele unei moralități cât de cât solide, îți dai și tu seama din instinct cât de bine ar fi să ai acel lucru. Oricum, puterea rugăciunii este incontestabil foarte puternică, e nevoie doar de încredere. Și nu uita că dacă ceri ceva, știe Dumnezeu momentul potrivit în care îți va împlini dorința, așa că ai încredere în sincronizarea lui căci e cea mai bună.
Dumnezeu asculta rugaciunile oamenilor drepti, care fac voia sa. Isaia1:15,Proverbe15:29,1Ioan5:14
Cred ca ar trebui sa-si ia un smartphone si noi trimitem mesaje vocale cu rugaciunile pe care le facem pe whatsapp
El ti leasculta. Raspunsul insa, este dat de felul in care te rogi tu. Si ce anume ceri. Dac ceri ceva rau, nu iti va da desi te-a ascultat.
Sa ceri lucruri care iti sunt foarte necesare. Si sa-ti mai amintest si de rugaciunile vechilor parinti.
De ce ti le-ar asculta exact tie? Cu ce esti tu mai presus de copiii din Africa care se nasc cu cancer? De copiii astia care au fost ucisi prin statele arabe? Intr-un univers atat de vast, de ce tocmai tie ti-ar raspunde Dumnezeu?
Ma deja mi.ai luminat calea pacatirii si a fagaduintei pup (stiu ca nu are sens)
AvalohAlyn întreabă:
pzh2000 întreabă:
Vernusio întreabă: