Pari un baiat de treaba si sincer.Esti putin cam visator, dar varsta e de vina.Esti inca mic, nu iti face probleme.O sa vina si la tine o fata cuminte care sa fie numai pentru tine, dar nu te grabi ca poate dai peste vreo jitie care sa iti faca inima praf.Sunt si eu femeie, dar recunosc, unele dintre ele sunt niste nenorocite care nu stiu sa aprecieze un baiat cuminte.Roaga-te in continuare la Dumnezeu, nu iti pierde speranta si mai roaga-l sa te apere si de astfel de femei.
Trebuie sa spun ca au fost 2 fete care mi-au sucit mintiile. Dar destinul a facut ca sa nu pot fi impreuna cu nici una. De atunci m-am descurajat
Dar multumesc pentru sustinere
Cu placere. Oricum poate nu erau bune pentru tine
Nu stiu sigur daca nu erau bune. Una stiu ca ma intelegea( sau cel putin asa cred), si ea vedea lumea altfel decat toti celalti colegi. Asta mi-a placut la ea, parca ma vedeam pe mine , dar s-a intamplat sa o luam amandoi pe 2 cai separate.
Numai bine.
Baiatul meu si-a gasit-o la 32 de ani. Tu la 19 ai timp si se poate intampla si maine. Chestia este sa nu fii prea mofturos. Nici tu nu esti perfect. Fa-ti o introspectie!
Man fetelor nu le plac baieti ca tine,da nu le plac, nici mie nu miai place sti de ce? ca nu esti barbat, esti fricos nu te-ai baga in seama cu ea da visezi la ea pai unde e barbatia? masculi beta tot viseaza toata viata si asa ei mor visatori in timp ce alfa badboys au cate fete vor ei, fetelor le plac badboys sti nu? baiatul popular din clasa ta e timid? fricos? pampalau? cu acest comportament o sa gasesti care te va insela sau se va plictisi de tine, acuma cu dumnezeu noi oamenii alegem parteneri dupa fizic nu dupa suflet sau tu crezi in suflet? daca esti frumos atragi sexul opus, numai visa la basme
Așteaptă dar în același timp conștientizează că e nevoie să miști și tu un deget totuși și că e greu să îți găsești sufletul pereche. Sunt multe persoane care rămân singure, foarte multe, și sunt și mai multe care au pe cineva dar cu care nu se simt fericite. Poți fi cu cineva doar din anumite interese sau motive care nu țin de iubire. Nu mulți își găsesc sufletul pereche iar faptul că persoana aia e sufletul tău pereche îl aflii în momentul în care ești în pragul morții, sau după moarte, dacă există ceva după moarte, până atunci nu ai de unde să știi, poți doar crede că o anumită persoană reprezintă sufletul tău pereche.
Mai asteapta putin.
Nici eu nu l-am gasit, dar tot astept. Ce-i al tau e pus deoparte.
Stai calma, nu-ti va fura nimeni perechea
Stai calm*. Si eram sigur ca o sa dai de intrebarea asta
Deja ma cunosti.Nu-ti mai raspund la intrebari
Cum asa
Stii la care intrebari iti voi raspunde.
Pai si asta te face sa nu imi mai raspunzi?
Nu neaparat.
Dar vrei sa iti mai raspund?
Da
OK
Ce e cu rasul ala suspicios?
Nimic.
Cred ca intrebarea ta trebuie reformulata!"Cand vei fi pregatit sa-ti gasesti sufletul pereche?"
Ca daca stai pe o insulita nelocuita, prin Pacific, fii absolut sigur ca nu-ti va parasuta US ArmY fata!
Cum de ai gasit intrebarea asta veche?
" in acesti 19 ani, inca nu a aparut"
Poate era la maternitate si nu ai recunoscut-o sau la gradinita.
Cauta si tu una care are probleme cu sinusurile :
http://www.tpu.ro/......e-poti-sa/
Hi hi hi...lucrurile nu sunt asa usoare precum par. Unii trebuie sa caute asiduu, la altii vine pur si simplu. Nu este o formula pentru a iti gasi pe cineva. Pe de alta parte trebuie sa te gandesti ce esti in stare sa oferi, nu ca vrei sa primesti. Schimba un pic punctul de vedere din a primi in a oferi si ai sa vezi ca vine si persoana mult asteptata
Man, nu sti cat fac asta . Cel mai mult imi place sa fac pe cineva fericit. Am facut o grama de lucruri pentru fericiea altora, incercand in paralel sa fiu si eu fericit. Dar multi nu inteleg asta la mine
. Si tot astept sa vina, incercand si eu sa fac cate ceva pentru asta, dar nu prea imi iese
Sund Lady
Sorry . o sa tin minte
In primul rand, ca o fata buna (la suflet, inteligenta, te-ai prins tu) sa te placa, trebuie sa fi pe masura ei. Vrei ca ea sa nu injure, sa fie generoasa, etc. si tu nu esti la fel. O astfel de fata fi sigur ca cauta un baiat intelegator, istet, calm, nu certaret, betiv, obsedat de bani, alte anturaje, bune moraluri etc.
Analizeaza-ti viata si daca e fa schimbari, cauta sa cunosti fete noi, fa-ti o „lege" sa zic asa, cu cerintele minime pe care sa le indeplineasca, gen sa nu fumeze fiind strict si nu cobora nivelul de acceptare (proasta exprimare, te-ai prins tu)
Daca astepti sa iti scoata dzeu pe cineva in cale, poti sa te duci la manastire ca o sa mori singur. Cauta acea fata, nu astepta pomana. Nu e ca mergand pe strada o sa iti apara o fata in fata si o sa iti spuna " eu sunt cea pe care o astepti". Sa stii ca asta e viata reala nu basme pentru copii
Ma baiete? intr-o zi cand aveam vreo 25 de anisori, am trecut pe langa o biserica, Sf Spiridon.Si cum si eu visam la viitoarea mea nevasta, am zis; hai sa intru sa aprind o lumanare si sa ma rog la Doamne-Doamne, pentru asta.si asa am facut. dupa doua ori trei luni mi-am cunoscut consoarta, si dupa un an ne-am casatorit. avem 26 de ani impreuna 3 copii si ne iubim ca atunci.numa ca ea mi-a spus in timp, ca si ea trecand pe langa aceeasi biserica, a facut exact ce am facut si eu.sa stii ca Si-a bagat si michiduta coada, prin barfe, rautati si altele ale celor din jurul nostru, cei,, dragi'' care va sa zica.dar ce a hotarat Dumnezeu a ramas asa.acuma nu eram eu dus la biserica cine stie ce, si nici de atunci incoace nu pre m-am omorat, spre regretul si rusinea mea.dar m-am gandit ca nu am ce pierde si dumnezeu are timp sa ma asculte si poate sa faca ceva mai ales in aranjarea premizelor intalnirii, fiindca nu aveam cum sa o cunosc decat asa cum s-a intamplat.iti doresc noroc, si indiferent cum o fi, e a ta, si alta mai buna n-o sa gasesti in loc.o sa faci si compromisuri fiindca nimeni nu e perfect.da impreuna veti reusi.
Spune-mi si mie o poveste mai credibila ca sa-mi impresionez prietenii crestini
Nu e nevoie.Eu am trait si traiesc povestea asta, e povestea mea si efrumoasa.Multi traiesc drame si e pacat ca nu stiu nimic despre a fi oameni si despre cum sa-si cladeasca fericirea.Dar daca vrei,pot sa te consolez, cu aceea ca, daca esti parasit, de persoana iubita, este raspunsul la rugaciunea ta; si ne izbaveste de cel rau.
Iti spui ca era indracit
Mersi la fel
Ai doar 19 ani...
Trec prin ceva asemanator Doar ca la mine e mai complicat. Eu cred ca Dumnezeu mi l-a adus in cale, dar stiu ca acum nu e timpul potrivit pentru ceva serios. Asteptarea asta e cea mai grea, serios.
Dar cred ca merita asteptarea. Acum, ma focalizez pe relatia mea cu Isus si toate celaltate vor venii de la sine. Asta te indemn si pe tine sa faci.
In primul rand, cred ca la varsta ta, cariera ar trebui sa te preocupe mai mult decat gasirea "Alesei inimii", cu toate astea, eu am 32 si nici la mine n-a aparut dar nu-i o problema, mai pica alese nocturne ocazional.
LisaJulie întreabă: