anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti gasesti sufletul pereche?
Tot mi s-a spus ca trebuie sa astept(si am tot asteptat) pana cand Dumnezeu o sa imi scoata in cale persoana langa care o sa fiu fericit tot timpul. Si in acesti 19 ani, inca nu a aparut. Sau poate nu imi dau eu seama.
Pana acum, din toate fetele cu care m-am intalnit si cu, care vorbesc pe la cursuri si in timpul liber, nu imi pare ca as gasi persoana cautata in ele. Si nici nu pot sa "ma bag peste ele" in incercarea de a-mi face prietena. (Adica nu vreau o prietena, vreau prietena mea happy ).
Am observat ca la ceilalti, care au parte de fericire, Dumnezeu le-a scos iubirea in cale, si presupun ca eu inca trebuie sa astept.
Sa tot astept? Adica nici nu vad altceva ce as putea sa fac.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pari un baiat de treaba si sincer.Esti putin cam visator, dar varsta e de vina.Esti inca mic, nu iti face probleme.O sa vina si la tine o fata cuminte care sa fie numai pentru tine, dar nu te grabi ca poate dai peste vreo jitie care sa iti faca inima praf.Sunt si eu femeie, dar recunosc, unele dintre ele sunt niste nenorocite care nu stiu sa aprecieze un baiat cuminte.Roaga-te in continuare la Dumnezeu, nu iti pierde speranta si mai roaga-l sa te apere si de astfel de femei.

39 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

Pai si asta te face sa nu imi mai raspunzi?

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu neaparat.
Dar vrei sa iti mai raspund?

DoarBogdan

Dahappy

OKhee hee

DoarBogdan

Ce e cu rasul ala suspicios? laughing