Ce frumos ai descris realitatea.Intr-adevar am intalnit asemenea cazuri.Si nu...nu mai este ateu dupa asa ceva.
In curand o sa citim aici cum Gaia a devenit mare crestin! Prin credinta toate sunt posibile.
Http://www.youtube.com/watch?v=mNIZe4Xfy0s ....si ce spun si doctorii ca e imposibil sa supravietuiesti din asa ceva
Cretinizata sistematic, dar tot te cred cu un dram de minte, acolo undeva. Nu face afirmatii de care nu esti sigura.
Aia cu ateii infocati...nu o cred, nu am auzit de cazuri reale ci doar de suprimari ale bisericii. In orice caz, dementa poate lovi mai devreme, sau mai tarziu.
Cu moartea clinica... baga-ti in vena 2ml de narcotice, sa vezi ce 'iluzie' o sa ai si tu. Nu e nevoie de moarte clinica pentru a vedea iepurasi sau sfinti prin jur.
Cretinii chiar sunt niste incuiati.
am stabilit asta, nu-s slabi, i-a lovit dementa(in cazul in care exista, am precizat deja ca-s rezervat in aceasta privinta)
Concluzia generala ar fi ca da, ok, religia, oricare ar fi ea, poate fi utila. Dar NU mai e cazul, omul NU trebuie sa se bazeze pe o anume entitate, fie ca ea exista fie ca nu, fiecare trebuie sa-si decida singur soarta pe baza unei constitutii, ca d'aia e constitutie in mortii mamii ei. Daca vrei sa respecti biblia, fa-ti stat propiu.
Am vazut multe cazuri(In Germania am cautat mai mult) in care erau atei si ziceau cam tot ce spui si tu dar na vorba aia nu crezi pana nu vezi
N-am cuvinte chiar n-am litere sami exprim ganduriile cand vad asemenea intrebare, asta e iubire crestina?
acuze, judecata, ma voi sunteti crestinii cu numele asta e adevarul
Am spus doar ce se intampla...cum ma critici tu acum si cum critici credinta noastra asa faceau si altii si dupa un "eveniment mai ciudat" au inceput sa creada
Am si un caz la mine in localitate are 28 de ani acum pana n 24 de ani era ateu pozitiv cand ii spuneam de Dumnezeu ne facea in toate felurile radea de noi si multe altele iar acum dupa un "accindet" merge in fiecare Duminica la biserica si nu numai asta e foarte calm si inainte nu era asa l a schimbat foarte mult acel accident
N-am zis asta .....respect caracteru omului nu tin cont ca e ateu sau nu
Dintre cei mai buni prieteni ai mei...unu e preot iar altu e ateu, dar cum am zis nu ti cont de asta ar fi chiar culmea sa tin cont de asta
Cum sunt crestini "raii, nebunii, omoara, fura, violeaza babele de la pro tv" asa sunt si atei si cum sunt crestini buni asa sunt si atei buni ...nu generalizez
Stimabile,tu vorbesti "dupa ureche", privind ce vad cei in moarte clinica, si ce este intr-adevar dovedit ca real. Apropo de cultura ta in domeniu:iti recomand cartea dr.Sam Parnia 'What Happens When We Die, aparuta mi se pare si in romana si saitul www.horizonresearch.org
Daca iad / rai exista as fii fericit sa ajung in iad decat printre crestini fanatici. Ateii au si ei mandria lor. Sa se arate "Dumnezeu" in fata lor si probabil ii vor intoarce spatele. Toti ateii il au pe "Dumnezeu" in subconstientul lor deoarece acest concept le-a fost implantat de mici. De aceea anumiti atei devin crestini dupa ce ies din moarte clinica, pentru ca mintea lor este dirijata de subconstient.{Cand eram mic, tatal meu mi-a zis ca sunt un pisoi. Am inceput sa imi impun un comportament de pisoi, pentru ca asta credeam ca eram. Nu m-am intrebat cum am ajuns om. Pe la 8-9 ani mi-a venit si mie mintea la cap. }
Religia se joaca cu mintea in special. Le ofera stabilitate, implinire, protectie. Religia este cea mai mare iluzie CREATA de OM!
Asa am citit eu intr-o revista,o doamna care era atee si era in moarte clinica dupa ce nascu un copil, cred, vazu cum sufletul i se despartea de trup si cu sufletul facuse o incursiune in iad, ca un avetisment ca daca nu se intorcea la crrestinism acolo, i Iad ii era locul. Cand se trezise era asa de speriata incat de teama iadului se intoarse la crestinism
Si ce ai crezt TU din toata povestea asta? Apropo, esti braileanca?
Nu,nu sunt braileanca, e doar numele meu de familie si cred ca e posibil sa fie adevarat.Tot ce e posibil. Nu cred ca e fictiv dar sigur aui existat astfel de oameni