| Mn0 a întrebat:

Cum sa nu crezi in Dumnezeu cand vezi atei "infocati" care se pocaiesc dupa o viata in care ziceau lucruri de genu:
*Eu sa cred in zeul ala imaginar,crestinii aia sunt inculti,batuti in cap;
*Ce moarte clinica,ce minuni oamenii aia care marturisesc au avut vedenii,a fost doar o ILUZIE,e totu demonstrat stiitific;
*Crestinii sunt oameni inculti care citesc basme... niste nebuni cum poti sa le zici altfel;
*ATEII AIA CARE AU TRECUT LA CRESTINISM AIA SUNT OAMENI SLABI eu nu as putea face niciodata asa ceva.

Uite ca-i vine si lui randu si trece prin ce au trecut acei oameni pe care ii face el nebuni
Sa dam un exemplu:Sa zicem ca e intr-o moarte clinica,iar ce vede acolo "e mai real decat realitatea",se desprinde de corp si vede ce fac altii din alta incapere avand o stare de fericire de nedescris si dupa ce se trezeste
OARE CE O FI IN MINTEA LUI IN PRIMA SECUNDA? oare ceva de genu:m am inselat toata viata mea,am facut atatia oameni nebuni doar pentru ca ignoram tot ce marturiseau acei oameni cu lacrimi in ochi,iar acum e randu meu sa fiu facut nebun, voi repera greseala facuta de mine dar stiu ca o sa fiu facut in toate felurile cum i am facut si eu pe altii, acum realizez ce usor e sa critici si sa jignesti oameni care pana la urma ce aveau de castigat de pe urma asta... absolut nimic
Voi ce credeti ca e in mintea acelui om in acel moment? ori este ateu infocat cum era inainte ori numai este, ca parca asa zicea inainte de asta, trebuie sa fi batut in cap sa crezi asa ceva...

Răspuns Câştigător
| KaterinkaBoy a răspuns:

Ce frumos ai descris realitatea.laughingIntr-adevar am intalnit asemenea cazuri.Si nu...nu mai este ateu dupa asa ceva.

39 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Tu nu crezi ca un om isi poate schimba vorbirea, modul de viata, convingerile?

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Ba da, dar nu cred ca gaia va vi crestina niciodata asa nici eu nu voi vi

| Br?ila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Asa am citit eu intr-o revista,o doamna care era atee si era in moarte clinica dupa ce nascu un copil, cred, vazu cum sufletul i se despartea de trup si cu sufletul facuse o incursiune in iad, ca un avetisment ca daca nu se intorcea la crrestinism acolo, i Iad ii era locul. Cand se trezise era asa de speriata incat de teama iadului se intoarse la crestinism

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Tu? Pui pariu cu mine ca nu vor trece multi ani si vei fi in apa botezului?!

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Desigur ca pun pariu cu tine, mai ales daca e vorba de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stimabile,tu vorbesti "dupa ureche", privind ce vad cei in moarte clinica, si ce este intr-adevar dovedit ca real. Apropo de cultura ta in domeniu:iti recomand cartea dr.Sam Parnia 'What Happens When We Die, aparuta mi se pare si in romana si saitul www.horizonresearch.org

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Br?ila_Ana_Cosmina_1997):

Si ce ai crezt TU din toata povestea asta? Apropo, esti braileanca?

| Br?ila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,nu sunt braileanca, e doar numele meu de familie si cred ca e posibil sa fie adevarat.Tot ce e posibil. Nu cred ca e fictiv dar sigur aui existat astfel de oameni

| hate1t4ll a răspuns:

N-am vazut legatura cu dumnezeu!?
Frica, cel mai puternic stimulent.