| RobertG101 a întrebat:

Cum sa respectam noi porunca lui Dumnezeu ca sa nu facem adulter cand insasi Maria l-a inselat pe Iosif cu Duhul Sfant? Sau aceasta a fost violata fara voia ei?

28 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Astăzi se face inseminare artificială. Dacă oamenii imperfecti au putut să descopere o astfel de metoda, ii e greu lui Dumnezeu, care este Creatorul nostru, să transfere viata fiului său în uterul Mariei?

| xerxes1 a răspuns:

A avut un org asm divin.
Asta e clar.De ce oare biserica nu-l numeste sfantul org asm?

Răspuns utilizator avertizat
| xerxes1 a răspuns (pentru RobertG101):

In Biblie scrie ca Gavriel a vizitat-o pe Maria si ea a ramas gravida.

| AC4S4 a răspuns:

Tu intrebi pe bune sau te plictisesti? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si acuuum asteapta-te la raspunsuri care mai de care mai stupide.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Ce folos ca ti se va spune daca tu nu vei crede? Vrei sa râzi de crestinii care se vor obosi sa iti explice totul? Noi nu râdem de intrebarile voastre care sincer mi se par prostesti. Fii te rog tolerant macar cu noi si nu-ti mai arata ce poti! Pe nimeni nu impresionezi cu asa intrebari, ci doar iti publici modul de a gandi pentru ca sa te distrezi impreuna cu cei ca tine. Sa stii ca iti pierzi timpul! Fara suparare!

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna,psihologia adevarata:Vai de voi pagani aflati in nestiinta,atat de larga este calea spre autodistrugere, cat calea spre mantuire si Isus Hristos este ingusta.O gramada de pacatosi, multa stricaciune, multi obsedati sexuali, multa preacurvie.Sterp,impur,necurat,stricat atat aveti in creier.Nimic sfant nu este in voi.Doaaaaaaaaaaaaaaaaaamneeeeeeeeeeeeeeeee cat de larga este calea ce duce spre iad, spre hades? Cati mai fac botezul la maturitate, si cati NU NU STIU NIMIC DESPRE ADEVAR? ORICE ALCEVA IN AFARA DE POCAINTA SI NU RELIGIE, DUCA LA CONVERTIREA SUFLETULUI SI LA CONSACRAREA PENTRU ISUS HRISTOS.In momentul de fata,cel care ai pus intrebarea,te anunt ca nu stii nimic,nici macar pentru ce te-ai nascut si nu cunosti mila lui Isus Hristos, moarte prin sange a martiriilor, de crestinismul care dainuie si a existat secole intregi. Purifica-ti sufletul, nu asculta de respunsuriile in nestiinta absoluta, intoarce-te la viata la care Domnul neincetat ne cheama! Multa sanatate si mult bine! big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Tribe ov judah decimate
Root ov david eradicate.

HAIL SATAN! Sunt Pagan si urasc sexualitatea mai mult decat orice crestin, iar Paganismul iubeste sexualitatea, dar tu o faci pentru a nu fi aruncat intr-un loc cu foc, nu din proprie convingere.

| BotezanDaniel a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca fac lucrul asta,de a ura sexualitatea,din proprie convingere,Duhul Sfant,Isus Hristos mi-a contemplat aceasta convingere, constiinta realista, pentru ca sa ajung intr-un loc mai bun.Dar eu cred ca TU NU STII NIMIC, si te enerveaza faptul asta, pentru ca tu crezi ca nu exista nimic, dar inseamna ca nici tu nu existi.Vizioneaza clipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=iExlwZfCZEo, https://www.youtube.com/watch?v=-aPbX6kd2IE.Voi paganii, ateii traiti asa:la ce vedeti si va place luati parte, dar ce nu vedeti, clar ca nu va place si nu luati parte.Focul si putrezirea carnii in foc este ceva real, dar nu va place, vedeti dar nu va place.Fratiilor,nu exista lumea ideala, voi luati parte numai la ce va place, traiti mult si bine, pana cand ajungeti in iad, in foc.Dar ce? Exista si oameni care nu stiu nimic, nici macar pentru ce mai traiesc.

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Confunzi religia cu credinta. Greseala tipica celor inculti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Din videoclipu` pe care mi l-ai dat reiese ca stai in rugaciune toata ziua, nu din convingere, ci din frica, pentru ca stii ca daca iesi din rugaciune ajungi in acel loc. Asta se numeste indoctrinare, ca o definitie personala care in opinia mea se poate da doar religiilor noi aparute, cum e crestinismul si islamismul.

Cei care predica cuvantul "Domnului" deseori va fac de ras, asta promoveaza extrem de multa incultura.

Papa Francisc - "Unul din 50 de preoti este pedofil"

Papa Leon al X-lea: Ne-a convenit de minune acest mit al lui Hristos.

Cum ziceam, daca Iadul are FOC sunt PREGATIT sa ard in El.

| xerxes1 a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Ai nevoie de un psiholog adevarat, unul care nu a pus botul la cacaturile crestinismului.

| BotezanDaniel a răspuns (pentru xerxes1):

Cu multi nervi ai scris ce ai scris, cred ca asta ai si in suflet, stricaciunea paganismului.

| Speed99 a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Unii sunt atat de spalati pe creier incat ignora orice argument impotriva religiei lor.
Esti un prost, orbit de Biserica si conducatorii lumii. Dai dovada de incultura de cel mai inalt grad, fiind incompatibil cu gandirea independenta si obiectiva.

Nu stiu cum oameni ca tine mai exista, da' pana la urma prostia mereu gaseste o cale sa strice psihic un om.

| BotezanDaniel a răspuns (pentru Speed99):

Dar sa fii prost este o calitate, sa fii destept este un defect.Nu stii psihologia inversa? Te-ai enervat? Daca da, pentru ca dai dovada de o de perceptie independenta negativa.Tu nu stii nimic, nici macar adevarul.Cea mai irationala convingere.Mai slabi in nestiinta si ca satanistii, si aia macar dovedesc o expresie a violentei impotriva lui Dumnezeu, pentru ca in nestiinta lor, satana ii manipuleaza.Au ratiunea asta ca totusi exista ceva.Eu iti raspund la o vorba aspra cu o vorba BUNA:Eu stiu ca imi consideri raspunsul fara logica,dar daca stai sa analizezi mai bine,sa te gandesti ca in lumea asta atat de nenorocita,cresinismul este cel mai raspandit,daca stai sa citesti despre termenii:crestinism,Ierusalim,cruciade,martiri,Sfintii apostoli, martorii.Tu cum te-ai nascut? din parintii tai, ei cum s-au nascut? din parintii lor, ei din parintii si iar generatia parintilor a fost, ceva ce nu ai vazut cu ochii, dar care nu poti nega, precum ca nu a dainuit. Daca crezi ca ei au existat, ce logica ei nefondata nu crezi ca Isus Hrisos fost crucificat la Ierusalim în jurul anului 30, sub guvernarea lui Ponțiu Pilat de catre romani.''Evrei 11. 1. Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad''.Cel mai bun lucru ca sa scapi de flacariile iadului, este sa te intorci la viata la care Domnul neincetat ne cheama.Eu ca martor botezat al lui Hristos, pupa Evanghelie iti urez sanatate si multa iluminare in viata! big grin

| BotezanDaniel a răspuns (pentru RobertG101):

Doveziile le inveti, le citesti, le cauti...

No bine, o lasam asa, ca vad ca nu o ducem la capat cu discutia. Faci ce vrei, eu mi-am facut datoria ca martor.O zi buna!

Nu fac parte din asociatia Martorii lui Iehova.Am spus ca sunt martor al lui Hristos. în secolul al XVI-lea apare biserica luterana, care condamna principiile catolicismului si tradițiile antice ortodoxe. Apare Biserica Anglicană(Biserica Episcopaliană). Confesiunile neoprotestante apar in jur de sec.XIX.Si apar si adeptii Bisericii creștine după Evanghelie (a nu se confunda cu evanghelicii luterani), baptiștii, penticostalii, Frăția Plymouth, congregaționaliștii, mormonii, adventiștii de ziua a șaptea, nazarinenii, Martorii lui Iehova.De-a lungul timpului,oamenii au murit in chinuri,ulei clocotit, taiati cu fierastraul, crucificati, dati la lei, pentru ce? Pentru ca erau martori, pentru a a nu se pierde credinta, pentru a continua sa existe, si roadele se vad in prezent, crestinismul, cel mai raspandit in numar de adepti, dar care este in continua ratacire.Gata eu inchei aici, daca te intereseaza citesti si inveti, ca nu stii nimic.O zi buna!

| Creepypasta a răspuns:

Mi-e foame.