Nu prea ai cum..trebuie sa mergi la un preot sa vina sa faca festanie si dezlegari numai asa pleaca diavolul daca nu o sa fie mai rau. E singura solutie si trebuie sa mergi cat de repede.
Nea, eu consider ca interpretarea corecta e aia in care cuprinzi toata biblia, toate versetele, fie bune, fie rele, nu ca tine doar pe cele bune.Asta nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi.
Fiecare are modul său de a gândi. O seară plăcută.
Daca nu chemi preotul nu ai cum sa scapi de fantome deoarece fantomele sunt draci uite aici un blog, poate te ajuta(uita-te la pagina"Fantomele, mit sau realitate") : http://lucrul-fiarei.blogspot.ro/
Bun. Fii atent! Din experienta mea iti dau 3 sfaturi extrem de utile: 1. Daca tu chiar crezi ca e un demon la tine in casa (pentru ca fantomele normale sunt spirite ratacite si nu interactioneaza cu tine) cauta date despre el (afla cine e el mai intai - asta tine de tine) si incearca sa-l multumesti. 2. Cheama un preot sau un anchetator paranormal sa iti "curete casa". 3. Ia legatura cu fostul proprietar si vezi daca a murit cineva acolo. Vezi istoria apartamentului si daca e nevoie muta-te. Exista 3 motive pentru care esti "bantuit": 1. suferi de schizofrenie. 2. cineva din lumea de dincolo are boala pe tine si 3. apartamentul e bantuit sau ai fost intr-un loc bantuit si o fantoma s-a legat de aura ta. Daca tu chiar vrei sa vezi daca exista ia un reportofon si pune 6 intrebari simple incepand cu "e cineva aici?" si cu interval de 1 minut intre ele. Bafta!
Nu-i asculta pe astia care nu cred in fantome...Acum sa-i intreb pe ei: "Dar Dumnezeu cei? Nu-i cumva tot o fantoma dar cu grad mai mare?" Raspundeti-mi la intrebare si mai vedem...
RAY întreabă: