| gratian a întrebat:

Cum sa scap de fantomele din apartament fara sa-l chem pe popa?

Răspuns Câştigător
| phantomitza a răspuns:

Nu prea ai cum..trebuie sa mergi la un preot sa vina sa faca festanie si dezlegari numai asa pleaca diavolul daca nu o sa fie mai rau. E singura solutie si trebuie sa mergi cat de repede.

36 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Nea, eu consider ca interpretarea corecta e aia in care cuprinzi toata biblia, toate versetele, fie bune, fie rele, nu ca tine doar pe cele bune.Asta nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi.

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru Thunderstruck):

Fiecare are modul său de a gândi. O seară plăcută.

| ciprianjurje a răspuns:

Daca nu chemi preotul nu ai cum sa scapi de fantome deoarece fantomele sunt draci uite aici un blog, poate te ajuta(uita-te la pagina"Fantomele, mit sau realitate") : http://lucrul-fiarei.blogspot.ro/

| Weakezor a răspuns:

Bun. Fii atent! Din experienta mea iti dau 3 sfaturi extrem de utile: 1. Daca tu chiar crezi ca e un demon la tine in casa (pentru ca fantomele normale sunt spirite ratacite si nu interactioneaza cu tine) cauta date despre el (afla cine e el mai intai - asta tine de tine) si incearca sa-l multumesti. 2. Cheama un preot sau un anchetator paranormal sa iti "curete casa". 3. Ia legatura cu fostul proprietar si vezi daca a murit cineva acolo. Vezi istoria apartamentului si daca e nevoie muta-te. Exista 3 motive pentru care esti "bantuit": 1. suferi de schizofrenie. 2. cineva din lumea de dincolo are boala pe tine si 3. apartamentul e bantuit sau ai fost intr-un loc bantuit si o fantoma s-a legat de aura ta. Daca tu chiar vrei sa vezi daca exista ia un reportofon si pune 6 intrebari simple incepand cu "e cineva aici?" si cu interval de 1 minut intre ele. Bafta!

| IonutM4A1 a răspuns:

Nu-i asculta pe astia care nu cred in fantome...Acum sa-i intreb pe ei: "Dar Dumnezeu cei? Nu-i cumva tot o fantoma dar cu grad mai mare?" Raspundeti-mi la intrebare si mai vedem...

| PuținConteazăNumele a răspuns:

Cred ca tu ai fantome in cap! Asa ceva nu exixta