| Tadeus a întrebat:

Cum se cheama prima carte din Vechiul Testament?
Funda primul raspuns daca e corect!

Răspuns Câştigător
| Alexandrelu a răspuns:

Facerea (geneza)

33 răspunsuri:
| Tadeus explică:

BRAVO!

| unbaiatanonim a răspuns:

OMG straight face, cum sa-ti dai funda singur. E clar ca sunteti una si aceeasi persoana. I don't want to see

| Silviuloan a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Da ca amandoi pun intrebari de genu asta.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Silviuloan):

Nu cred ca varsta lui trece de 10-11 ani.

Sper...

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Silviuloan):

Daca nu, e grav...

Da... la asta m-am gandit si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postarea de intrebari cu scopul de a-ti acorda singur raspunsuri cistigatoare, contravine regulamentului TPU.

| Tadeus explică (pentru unbaiatanonim):

Eu am 13 ani si sunt o singura persoana fraiere.

Voi ziceti ca nu va trebuie facultati ca sa va dati seama daca suntem doua persoane diferite.Dar se pare ca va trebuie!

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Tadeus):

Pai da. 2 conturi pe ip. Ai 13 ani? Atunci e grav, eu iti propun sa iti faci un control ca nu e de bine. Mentalitatea ta e sub normalul unui copil de varsta ta.

| Tadeus explică (pentru Silviuloan):

Da pentru ca ne place religia.

oh go on. E evident ca sunteti aceeasi persoana.

Trasaturi:
- Ambele conturi au un punct comun, si anume, Naruto.
- Celalalt cont al tau raspunde prea rapid si corect, ceea ce rezulta ca stii raspunsul inainte sa pui intrebarea.

Am un singur cont.

Si ce daca avem multe in comun?

Ok. Pai atunci o sa ii contactez pe astia de la TPU si o sa ii intreb. Mi se pare ca nu ai voie mai multe conturi pe ip. O sa primesti Ban pe toate conturile + BAN IP.

Pai tu cati ani ai?

Lasa-te oh go on

15 ani jumate.

Te crezi psiholog?

Nu

| Alexandrelu a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Deci, am observat că te-ai cam pus pe afirmaţii nefondate. Şi ce dacă sunt două poze cu Naruto. Nu poate însemna decât că avem aceleaşi,, gusturi,,. Şi după cum ai văzut, am mai dat răspunsuri câştigătoare şi la alţii. Tadeus, a pus 3 întrebări consecutive. Dacă am fost în acel moment activ pe Religie
am reuşit să răspund primul. A, am uitat să-ţi spun, mai bine de jumătate de ţară e ortodoxă, deci nu-i mare minune să fie 2 pasionaţi de religie.
P.S.
Dacă ţi atât de mult, îmi voi schimba imaginea, aşa ca să poţi dormi mai bine noaptea.

| Silviuloan a răspuns (pentru Tadeus):

TU macar te-ai uitat la raspunsurile si intrebarile me? nu sunt copilaresti... oricine stie cine era Adam si Eva...

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Alexandrelu):

oh go on. Ba mai mult, raspunsul a fost aproape instant, astfel incat sa nu apuce altcineva sa raspunda. Ai raspuns chiar inainte ca serverul celor de la TPU sa se actualizeze astfel incat sa apara intrebarea, ceea ce rezulta ca ai 2 conturi.

| Alexandrelu a răspuns (pentru unbaiatanonim):

De unde şti? Răspunsul are oră, dar întrebarea n-are.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Alexandrelu):

Eram si eu in rubrica religie cand a aparut intrebarea. Am dat refresh si am vazut-o, primul raspuns era al tau, dupa 1-2 minute a aparut al 2-lea raspuns.

| anonimultrisor a răspuns (pentru unbaiatanonim):

DIN vina ta amandoi am fost suspendati degeaba.Pana nu vei fi suspendat nu te voi lasa in pace.
P.S semnat Tadeus.

| anonimultrisor a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Din vina ta am fost suspendat.Pana nu vei fi suspendat nu te voi lasa in pace.
P.S sunt Tadeus fraiere!

| unbaiatanonim a răspuns (pentru anonimultrisor):

Nu te-ar fi suspendat daca nu aveai 2 conturi pe ip. Si in plus, eu nici nu am dat report.

| Tadeus21 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

In primul rand operatorii de la TPU sunt foarte prosti.Alexandrelul e in clasa cu mine si am fost suspendati pe nedrept. Daca te uiti la caspitolul religie vei observa ca mai sunt cativa cu imaginea cu naruto. Exact cum a zis alexandrelu îmi voi schimba imaginea, aşa ca să poţi dormi mai bine noaptea.