Adam a trait 930 de ani, deci si-a vazut urmasii pana la a 8- a generatie, mai traia inca pe vremea tatalui lui Noe, Lameh.
Trebuia scriitorul Moise sa vina si cu ceva fictiune in Biblie, altfel ar fi fost prea plictisitoare.
Un evreu care se respectă știe din ce seminție se trage, chiar și în prezent.
Greșit. In 70 când romanii au distrus Ierusalimul, au fost distruse și listele genealogice. In prezent nimeni nu poate demonstra din ce trib face parte.
Mă dezamăgești. Crezi că scriptura era într-un singur exemplar și doar la Ierusalim?
Și apropo, mulți au încercat să distrugă complet Biblia, dar fără succes.
Doar nu crezi că au venit special pentru a distruge listele genealogice, sau că au fost distruse doar ele. Deci întrebarea ta n-are sens.
Cât privește Scripturile, deja ți-am scris.
Iar o iai pe cîlburi. Repet, au încercat unii dar fără succes.
Omule, dacă unele manuscrise din Alexandria existau în mai multe copii și în locuri diferite, au fost distruse toate?
Listele genealogice erau la Ierusalim și au fost distruse. Scripturile existau în o mulțime de exemplare și nu doar la Ierusalim, na reușit numeni sa le distrugă complet. Ce nu ții clar de aici?
Nu doresc să-ți demonstrez lucruri cunoscute de majoritatea.
Evident, nu din care faci parte...
Deviezi și delirezi.
Dar nu înseamnă că majoritatea are dreptate, doar pentru că sunt mai mulți decât cei care cred altceva. Puteti fi oricâți. Miliarde. Dacă vă lăsați amăgiți de o minciună, ce folos ca sunteti majoritate? Ți-aș face si un exemplu, dar nubare rost. Oricum e pueril, tâmp si de 2 lei. Din punctul tău de vedere. Asa ca nu ma obosesc sa ți-l scriu. Oricum, sa stii ca majoritatea, ca număr, nu garantează nimic.
Da. Amăgiți. N-am ce să-ți dovedesc ție. Si ca fapt divers, creștinii adevărați nu au fost niciodată majoritari. Nici nu au alergat faptul de a avea majoritate. Mereu au fost puțini si persecutați. Si este asa cum a spus Isus Cristos: pentru că nu faceti parte din lume, de aceea lumea vă urăste.
Foarte bine. Succes.
Postarea era referitor la genealogii - ți-am răspuns. Să comentez vorbele aiurea de mai târziu nu am chef.
Google să te ajute.
Aveau și ei arbore genealogic. Și eu îmi știu toată genealogia până la Ștefan Kartoszy (născut pe la finalul secolului XIV și decedat în 1442), care era un nobil dintr-o familie cu origini maghiaro-poloneze.
OctavianDanielMaria întreabă:
Panamax întreabă: