Cu gratitudine in palma pun mana la piept si multumesc pentru ca azi am deschis 2 cadouri, ochii.
Ridic o cupa de vin, si cer orcarui Dumnezeu sa accepte ceea ce sunt. Viisurile imi sunt mai reale ca realitatea atunci cand imi imaginez o lume mai buna.Dar apoi imi amintesc ca, acest dumnezeu, spun oameni, lucreaza prin mainile noastre asa ca intr-un final invoc puterea de a-mi indeplini scopul. Sa fac lumea un pic mai buna ca cum am gasit-o.
Oricarui dumnezeu? oare cineeste sursa vietii? tu trebuie sa-ti indeplinesti scopul ridicand o cupa de vin? Oare la cine te rogi? Te asculta.
Nu trebuie sa te rogi nicicum si nimanui. De unde ai tras tu concluzia ca trebuie? O treime din populatia lumii e non-religioasa, deci nu se roaga. Ii vezi sa pateasca ceva? Traiesc chiar mai bine decat ceilalti, pentru ca in general fac parte din tari mai dezvoltate. Vorbim de peste 2 miliarde de oameni.
E mort din 1513 i.e.n! N-ai dupa ce, mort esti si tu daca nu stii ceva sanatos.
Deci pur si simplu te rogi normal.Nu exista un fel standard de a te ruga,cum nu exista nici o rugaciune standard,pur si simplu spui: "Doamne iti multumesc ca ai fost alaturi de mine in tot acest timp, ca ma ajuti mereu si te rog sa nu ma lasi niciodata la greu, si ajuta-ma sa imi indeplinesc visele". Evident te rogi lui Dumnezeu.Dar nu te astepta ca te-ai rugat gata Dumnezeu ti-a facut evident daca ai un vis si tu lucrezi ca sa ti-l indeplinesti, Dumnezeu iti da rabdare, calm etc.Nu te astepta ca Dumnezeu sa iti dea lucruri materiale.
Adica,,normal " inseamna sa te rogi cu cuvintele tale, nu scrise de altii, sa te rogi dupa nevoile tale potrivit cu vointa lui Dumnezeu.Isus asa a spus :,, -. cereti si vi se va da..."; sau, multumitii pentru tot ce v-a dat, fitii recunoscatori, laudati-l.
Exact
Trebuie sa te rogi sincer! Trebuie sa stii ca datorita lui Dumnezeu ai trecut aceasta zi cu bine si nu ti s-a intamplat nimic rau.Nu trebuie neaparat sa rostesti o rugaciune ca un papagal, ci gandindu-te ce spui...multumeste pentru ziua de azi, pentru ca Te-a ferit de rau, cere sanatate, intelegere in familie, roaga-te ca si cum Dumnezeu ar fi langa tine " Fericit este cel care se roaga cu lacrima"
Stii ca Isus cand s-a rugat, a folosit,, numele lui Dumnezeu "? Tot Isus a spus :-,, Nimeni nu vine la Tatal, decat prin intermediul meu ". Cum iti explici?
PorumbRodica1965 întreabă:
aabaaab3278 întreabă:
frato întreabă: