anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-ati imagina viata daca ar trai Dumnezeu cu noi pe pamant pentru totdeauna?

Răspuns Câştigător
| SingleForOne a răspuns:

Imaginează-ti o comunitate plină de verdeață, copaci, legume, și fructe de tot soiul, în care toată lumea cunoaște pe toată lumea (sau poate nu), muzică bună se ascultă oriunde, dansezi cu bucurie, prietenie adevărată găsești oriunde (chiar și dacă nu cunoști pe cineva), trăiești o pace și bucurie de zici că sunt ireale, de toate se împart între toată lumea... Nu ar exista boală, conflicte, dureri, negativisme ideologice (dacă e să fie o problemă, cineva sau Dumnezeu mereu ascultă)... Asta ar fi numai începutul, după gândirea noastră de ființă umană.

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imposibila daca ne referim la "acel" Dumnezeu si... posibila ca deja se intampla astawinking

| anonimg a răspuns:

Titan123 a raspuns cel mai bine: Dumnezeu nu va putea sa locuiasca in mijlocul nostru pentru ca L-am rastigni din nou.
Nici nu va putea sa locuiasca acolo unde nu este acceptat, dupa cum nici noi nu putem sa locuim in mijlocul unor oameni care nu ne accepta.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Aiurea rau. Ar fi plin de lingusitori care incearca sa-i faca pe plac.
Ar fi ca la muncă doar că la o scară globală.

| CostinAlamariu a răspuns:

Pai Dumnezeu este cu noi pe pamant.
In fine, ma gandesc ca te referi ca Iisus sa fi ramas pe pamant. Eu zic ca mai rea pentru ca am incredere in alegerea lui Dumnezeu de nu ramane pe pamant in forma aceea incarnata.

| Panamax a răspuns:

Cum a fost cand era printre amaratii aia de evrei? Crime fara numar,pedepse peste pedepse, razboaie de cucerire, sclavi, prada de razboi, pedofilie etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru unii oameni aceasta va fi o realitate, însă nu pe pământ...pentru că pământul cu tot ce este pe el va arde, este scris. straight face

| LupusDei1993 a răspuns:

Dumnezeu nu exista.

| Titan123 a răspuns:

Nu de poate că l ar răstignidin nou

| Chetniks a răspuns:

Sincer,stand pe o pajiste plina de verdeata si foarte multe animale, fara rautate, fara prostii d-astea