Substantele organice au in compozitie elemente chimice, minerale.Ce naiba sa moara?
Stii pe ce se bazeaza RMN? Pe miscarea de spin (asa numita -a electronului, electronul fiind acelasi la toti atomii! Unde si ce moare? Se strica o combinatie si apare alta! Care mentine o parte din informatie! Simplu.
Bun, sa-ti spun si eu parerea mea.
Deci dupa cum stii, dumnezmeu, i-a facut pe Adam si Eva.
Toate bune si frumoase pana cand Adam musca din mar, si dumnezmeu ii blesteama.
Si ii "arunca" pe Pamant.
Apoi se presupune ca Adam si Eva fac copii.
Fac si ei acolo 7-8 copilasi, si dupa mor.
Apoi cum s-au mai inmultit? Fratii si-au tras-o intre ei? Ca asa vine, daca ei au facut copii, ei erau automat frati, deci... intelegi ideea biblica.
De asta prefer ideea Big Bangului, care este mult mai logica.
In plus, religia este creata pentru a explica inexplicabilul, dupa cum bine stii si in Antichitate, unii oameni spuneau ca sunt trimisii zeilor pe pamant pentru a-i ajuta pe oameni, acestia dandu-le mancare, bautura.
Parca ceva se repeta...
Pe de alta parte, daca Iisus a venit in anul 0, cum se facea ca in cca. 50-60, si chiar mai bine de atat, oamenii inca credeau in Zalmoxis, sau alte zeitati?
Si totusi, sunt 60 de ani de la venirea "Fiului lui Dumnezeu" pe Pamant, aveau timp apostolii sau astia sa propavaduiasca cuvantul lui dumnezmeu.
In acea parte din vechiul testament impreunarea intre rude era permisa..scrie in vechiul testament asta.informeaza-te inainte de a vorbi
cum de anul 0 coincide cu venirea lui Isus? te-ai intrebat de ce omenirea a dat un reset?
nu inteleg ultima afirmatie cu 60 ani.
fiecare e liber sa creada ce vrea..imi permit sa iti dau un sfat.informeaza-te bine tare si cauta adevarul
daca eu am dreptate tu ai pierdut totul, daca tu ai dreptate eu nu pierd nimic. miza mare e la tine
Eu imi explic existenta a tuturor fintelor prin teoria evolutiei,omul find tot din regnul animal, omul nu e asa deosebit, dupa moarte nu poate exista nimic, dar cum am scris nu este necesara sa mori pur simplu daca esti inconstient numai esti constient de existenta ta, deci traiesti cat esti constient simplu, mori numai esti constient, ca credem in viata de apoi e o speranta cum omul traieste din speranta nu ma mira ca credem in basme care sa-i dea o speranta
Tu macar sti ce e geografia? de cand geografia explica acel big bang
Si care ar fi sensul vietii tale?
adica te-ai nascut si daca ai norocul sa si traiesti, traiesti si tu acolo cativa ani 40-50-60 care trec foarte repede si asta e tot?
Sa inteleg ca tu vei trai vesnic? daca tu preferi minciuna e treaba ta eu prefer adevarul
axton întreabă: