| Alphawolf a întrebat:

Cum va explicati atotstiinta lui Dumnezeu, gandirea lui? Noi suntem inspirati de natura, gandim in functie de ceea ce vedem, auzim, simtim. Constiinta, gandirea are nevoie de o sursa de inspiratie.

7 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Dumnezeu poate fi ce vrea el, dar omnistient si omnipotent nu este. nu mai demonstrez, experienta mi-a aratat crestinii sunt prea limitati sa inteleaga asa ceva.
In schimb teoretic, dumnezeu poate fi omniprezent, detasat de timp.

| BlackSulphur a răspuns (pentru nesuferit):

Bine zis, TEORETIC, insa nu putem spune ca si exista acest personaj...

| RAY a răspuns:

Pshiologic dumnezeu este un tata care ne ajuta la greu, acest tata pentru a ne proteja trebuie sa fie autoputernic cel mai puternic sa cunosca totul sa infrunte pe cei care ne vrea raul, cum ai vrea sa fie tatal tau daca nu ca dumnezeu?

| nesuferit a răspuns (pentru RAY):

Ca chuck norris

| Exilee a răspuns:

Noi avem viata, miscarea, ratiunea si toata fiinta in Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai lupule alfa? unde se termina stiinta o, eneasca incepe puterea creatorului.INTOTDEAUNA o sa fie asa cata vreme stiinta va descoperi lucruri si fenomene deja existente doar nedescoperite inca.o sa despici firul stiintei in patru in patruzeci si patru, in patru sute, 40 si 4 im 4 000000 44 si 4. si tot nu-l vei afla pe DUMNEZEU

| nesuferit a răspuns (pentru anonim_4396):

Dc nu ne explica preaspectaculosii inalti bisericesti cum sta treaba cu dumnezeu? sa ne explice sttintific tot ce e prezent in biblie.
In plus in vizita lui isus pe paman nu am vazut nimic din cunoasterea absoluta, am vazut un om simplu, care facea "minuni" cand toti se intorceau cu spatele

Întrebări recente