Un ateu nu neaga nimic, eu nu neg ca acum langa mine e o zana frumoasa care ma doreste si nu cred asta, daca x poate dovedi asta il cred, asta inseamna ca elefanti au sentimente ca si noi si ca empatia nu e ceva uman nici moralitatea banuiesc
Moralitatea și empatia sunt sinonime deoarece fără empatie nu există moralitate. Cea ce interesant în acest că nu știu vreo altă specie înafară om care să-și viziteze decedați după ce mor, deci nu numai că elefanți jelesc, dar sunt capabil să-și amintească de fost membri ai turmei și se pare că au un fel cimitir.
Asta se stie de mult de memoria lor incredibila dar si aud bine, man fara teoria evolutiei nu se poate explica nimic, toata diversitatea e rezultatul selectiei naturale, empatia a ajutat de asta a evoluat si in prezent inca mai exista, lucru in echipa a ajutat mult, moralitatea e prezenta in toate culturile si acelasi expresi faciale
Nu stiu daca e adevarat, se poate indragosti un delfn de om oare? http://tvhappy.ro/......28871.html
Sufletul nu exista nici la animale si nici la oameni deoarece tot ce simti este produs de creier iar creierul nu este independent fata de corp.
Exista Dumnezeu care a creat sufletele nostre...sunt posedat si scriu inconstient aceste aberatii...
Existenta a ceva nu demonstreaza intotdeauna existanta altui lucru.Pot si eu sa fac un ritual funerar la pestii din acvariu sau la tantari dar asta nu inseamna ca au,, suflet''.
Inferno întreabă: