1.Nu s-a furat nici o biblie. Din contra, s-a pastrat 2000 de ani, cat ei au fost calatori, acum putem sa le-o dam inapoi.
2. Nu exista pacatul? Din rugaciunea regelui David :"Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea"; Din rugaciunea regelui Manase: " Am pacatuit Doamne, am pacatuit, si iarta-ma Doamne, iarta-ma". La cultura ta de agent de paza...
Cum poti sa minti in halul asta?
Vede o lume intrega faptul ca crestinii NU au o scriptura inspirata de Dumnezeu, ci folosec in mod mincinos scripturile religiei mozaice!
- Traducerile crestine, sunt facute in mod intentionat MINCINOASE, ca sa slujeasca alte interese noi ale unei religii noi altele decat cele ale religiei Mozaice pentru care au fost scrise.
In iudaism nu exista notiunea de PACAT ci doar aceea de GRESEALA, iar greseala este pusa pe seama prostiei omenesti, adica pe seama ta! Iar David se caia pentru greselile sale pentru ca STIA ca in religia sa Dumnezeu judeca pe toata lumea dupa LEGE!
Te sufoci degeaba cu aceste intrebari!
Nu te supara!
Pa-pa.
Fi linistita ca nu ma sufoc!
Pa si pu ...la revedere!
Ok.
Nici daca te-ai referi numai la acest forum, tot nu ai avea dreptate, pentru ca sunt destui care mi aproba punctele de vedere!
Dar in general lumea normala este acea lume din jurul meu care este foarte departe de handicapata Romanie, care a ajuns asa de rau, din vina celor ca tine!
Pai cam gresesti! De ce? Pai daca s-au nascut stramosii tai, tu, este clar ca diavolul si pacatul exista de cand lumea. AAA...ca Iisus a remarcat existenta? Asta nu inseamna ca a inventat faptele, doar a atras atentia si a stiut sa formuleze subiectul pe intelesul si al tau sau aiurea.Sau poate vorbea degeaba. Ma rog, nu e treaba mea sa te lamuresc.