Pai nu am vrut sa se ajunga aici da vad ca s-a ajuns auzi tu pe mine nu ma faci habarnista singurul prost de aici esti tu si ce te astepti acum sa iti tot raspund sau sa te oblig sa crezi? la cat de batut in cap esti nu ai cum sa intelegi ceva si citeste tu teoria lui Darwin si apoi vorbim.si hominizi esti tu cu tot neamu tau si scuteste-ma pe mine cu teoriile tale evolutioniste nici macar nu este o terie sunt 100000 de teorie una mai tampita ca alta asa ca nu trebuie sa vin eu aici si sa iti dau tie argumente "suficiente" nu merita sa imi bat capul cu persoane ca tine esti prea "destept" crezi ca le stii pe toate da de fapt stii numa prostii.
Nu s-a ajuns nicaieri nedorit.Chit ca n-aveam chef sa ma cert cu tine,ma simt dator sa va explic,chiar daca sunteti ignoranti,si nici nu luati in considerare ce zice cineva care nu e de aceeasi religie cu voi.
Daca esti crestina,da, ma astept sa-mi raspunzi la toate intrebarile ce ti le pun cu privire la zeul sau religia ta!
Si, de fapt, tot tu ramai habarnista, ca vad ca ai ramas rau de tot in pana de argumente.Doare adevaru'? Am citit teoria lui Darwin, si multe altele ce o completeaza, nu sunt "10000 de teorii" este una, cu mai multe inflexiuni, logice, pentru ca biologia si cercetarea au progresat, nu mai sunt ca pe vremea lui Darwin.Si,iarasi,nu eu sunt batut in cap.Te-ai uitat prea insistent in oglinda, si ai crezut ca vorbesti cu alter-ego-ul tau?
Hominid nu sunt doar eu, sau ai mei, ci si tu, si ai tai.Se vede ca religia scade irevocabil din materia cenusie.
Nu trebuie sa vii sa aduci argumente? Ai facut niste afirmatii,fato,trebuie sa dovedesti tot ce afirmi,deci hai sa te vad,cum dovedesti existenta lui "Doamne-Doamne"?
Nu cred ca le stiu pe toate,dar citesc destul cat sa pot spune ca ce stiu,stiu foarte bine, si nu gresesc cand spun ca zeii, inclusiv Dumnezeu, nu au cum exista, intr-o lume unde exista si oameni.Ironia clasica de crestin e din plin la tine.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: