| Moisie a întrebat:

Cum va explicati faptul ca Isus, desi era Dumnezeu, s-a lasat batjocorit ca un tamplar de rand?
Cum va explicati faptul ca crestinii se inchina exact obiectului pe care a fost batjocorit Isus?
Sa fie din cauza ca religia crestina este o religie bazata pe batjocura?
Sau Isus nu s-a lasat batjocorit ci a fost nevoit sa indure batjocura din cauza ca totusi era un biet tamplar nenorocit care nu se putea apara?
Sau poate a fost un "dumnezeu" care dorea sa impuna o religie a batjocurii, religie in care cei destepti care locuiesc in vile si palate (de ex. episcopii, mitropolitii sau patriarhu) ii batjocoresc pe prostii care traiesc in bordeie mizerabile?

46 răspunsuri:
| Moisie explică (pentru Therraex):

De unde stii tu ca un creator nu-si distruge creatia?
Este vreo lege care interzice asta?
Stalin Hitler si Mao nu au fost atei, ei au fost un fel de Constantin cel Mare, care s-a crezut un Dumnezeu si a obligat Senatul Romei sa-l slaveasca ca pe un Mantuitor. mLa fel si Stalin care era de meserie POPA, el cunostea biografia lui Constantin si s-a lasat slavit ca Dumnezeu, ba chiar era stapan peste vietile oamenilor! Hitler se credea Mantuitorul care a venit sa infiinteze Imparatia de 1000 de ani, adica Reichul, Iar Mao a mers pina acolo urmand modelul crestin, incat a obligat pe fiecare chinez sa aiba o Biblie scrisa de el insusi, adica Biblia lui Mao!
- preotii au fost mereu spurcati de Isus pe unde si cand ii apuca, si ii acuza ca sunt slujbasii Mamonei asa ca lasa-ma cu popii ca macane si pute.
- Nu e vorba ca Biserica a incalcat Biblia ci de faptul ca religia CRESTINA imppune oamenilor sa incalce Legea lui Dumnezeu, si asta este un pacat pe care Dumnezeu Nu il iarta!
Si este important sa retii acest lucru!

| gingergirl1 a răspuns (pentru Therraex):

Bine zis! Hitler era schizofrenic,si ce este schizofrenia? O boala ereditara in care satana "lucreaza"
Matusa mea a fost schizofrenica si era cumplit! E mai complicat,eu stau la bunicii mei,cu scoala si etc,si stateam cu ea in casa,si cu unchimi'u,si cei doi copilasi ai lor happy si numai eu stiu ce teama imi era de ea(au fost mii de cazuri la tv in care schizofrenicii isi omorau copii si rudele si ma rog...) Pe mama nu o suporta,cica era cu barbatul ei,care e fratele mamei laughing urla sus la ea in camera,vorbea singura,avea tot felul de ganduri,de vedenii! tin minte odata, stateam pe scari si ascultam ca vorbea singura si POT SA JUR ca am auzit si o voce groasa de barbat, atunci pe loc am fugit, sotul ei era afara un curte, copii asemenea deci evident era singur a in casa.Ca vine vorba intre noi,nu satana ii dadea toate gandurile astea si etc? Doamneee,acum e bine,isi ia femeia tratamentul(dar s-a rugat multa lume pentru ea,un unchi de'al mamei era pastor si nu stiu ca nu am inteles,ce i-a facut sau ma rog,dar asta dupa mine e o mare minune! happy
Si hitler la fel, ce avea oare cu evreii? care evreii erau popor ales de Domnul! Trebuie sa ai o problema cu capu'laughing
Ai mai am ceva de adaugat laughing Ai dreptate nu toti preotii sunt asa, am vazut un caz odata si la tv, cu un preot care ajuta familii sarmane, le. dadea hainute si caiete la copii si etc

| Moisie explică (pentru gingergirl1):

Pe Domnul Dumnezeu nu il cunoaste nimeni.
Daca era vagabond e bine ca s-a dus la biserica, pentru ca acolo este un loc facut pentru toti vagabonzi, toti pungasii si criminalii si bineinteles toate curvele care au imbatrinit si nu mai au cautare, ca acolo li se promite Raiul chiar daca au fost criminali in serie.
- Esti total lipsita de cultura, in Biblie exista UN SINGUR capitol care contine cuvantul lui Dumnezeu, capitol numit Deuteronom, sau Devarim, cuvant care se traduce prin "Aici e cuvantul" adica Legea, si stii care e culmea prostiei crestine?
Culmea prostiei crestine este ca exact acest singur capitol din Biblie NU este urmat/ascultat!
Nu ti se pare culmea prostiei ca intr-o carte sa existe un singur capitol care contine Cucantul lui Dumnezeu, si tocmai acest capitol nu este bagat in seama, dar vorbele idioate ale unor cioflingari ca Ioan Marcu sau Luca sunt bagate in seama, ti se pare normal acest lucru?
Hai spune sincer?

Fooarte gresit! Ar trebui sa-ti fie frica si de crestinism pentru ca si initiatorul crestinismului asa cum este azi, pe nume Constantin cel Mare a fost un criminal in serie care si ucis familia, pe cand Hitler nu a ucis niciodata pe nimeni, de ucis au ucis soldatii lui Hitler, adica tot aceia ca si "soldatii" credinciosii din biserica crestina care au ucis mai multi oameni ca soldatii lui Hitler!
Intelegi paraleismul?
Ai retinut ca Hitler nu a omorat niciodata pe nimeni la fel ca si Isus, Problema este ca Biserica lui Isus a comis mai multe crime decat gasca lui Hitler, dar cu toate acestea Isus e vazut ca Sfant si Hitler diabolic!
Ti se pare corect asta?

| gingergirl1 a răspuns (pentru Moisie):

Toti astia:Marcu, Ioan, Matei etc au foat ucenicii lui Isus! Pana la urma Isus este fiul lui Dumnezeu(stiu ca nu crezi chestia asta, mi-ai aratat destul laughing Si! Daca Isus nu venea pe pamant noi nu puteam sa il cunoastem pe Dumnezeu! Daca citeai versetele care l-am dat eu vedeai acolo ce scria! Am spus si in rapunsurile celalalte daca nu venea Isus pe pamant noi nu aveam nici o sansa la viata vesnica (Ioan 3:16-27 )
Bun,pana acun nu am bagat de seama ca m-ai facut proasta,fara cultura dar te rog frumos sa nu vorbesti asa pentru ca nu ma cunosti si nu cunosti nici Biserica,care este casa Lui Dumnezeuwinking
Uite cred ca ti-ai dat seama pana acum ca nu sunt ortodoxa si intr-un fel iti dau dreptate,stiu cum sunt bisericile ortodoxe, sincer ma chiar sperie laughing "traditii"ciudate,"sfinti", si sunt imbracati aiurea si mai ales cum canta :O laughing Dar asta e alt ceva, asta e problema cu biseica, tu ai o problema cu Isus laughing

| Therraex a răspuns (pentru Moisie):

Pentru ca Creatorul Divin nu este creatorul uman. Nu ii poti compara.

''
Dumnezeu a creat universul material şi spiritual din nimic (Geneza 1:1; Psalmul 33:6; Ioan 1:3; Romani 4:17; 1 Corinteni 1:28).
El nu a eat lumea dintr-o parte a Fiinţei Lui.
El nu a creat lumea dintr-o substanţă denumită "nimic."
În mod specific, Creatorul a fost Isus, întâiul născut (Coloseni 1:15), a doua persoană a Trinităţii, care a creat toate lucrurile (Coloseni 1:16-17; Isaia 44:24).
Din cauză că Dumnezeu a creat toate lucrurile, El este înaintea tuturor lucrurilor şi mai presus de toate lucrurile. Prin urmare, întregul univers este sub controlul Său.
Pentru că El a creat toate lucrurile, El poate veghea asupra creaţiei cu ajutorul mijloacelor creaţiei Sale, cum ar fi vreme, ploaie, plante, animale, răsărit de soare, etc.''

''
"Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi: duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru, să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos " (1 Tesaloniceni 5:23).
"Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii." (Evrei 4:12).''

http://carm.org/......%A3ia-omul

Poi tocmai ca Isus a fost Fiul lui Dumnezeu si nu cioflingarii care au scris evangheliile! Asa ca ar trebui sa urmam ce a scris Isus si nu cioflingarii!
- Isus nu a venit din ceruri pe pamant ci a fost nascut de maica-sa, nu in cosmos ci pe pamant ca oricare alt copil!
- Fii sigur ca nu va avea nimeni viata vesnica si ai ca dovada cimitirul care e plin de morti care credeau ca vor trai viata vesnica!
- Nu am probleme cu tamplarul Isus ci cu Diavolul care i-a imprumutat corpul ca sa joace scena reinvierii, deci am probleme cu Antichristul care este slavit cu numele de Christos!

| Moisie explică (pentru Therraex):

Da frumoase povesti, bune de adormit copii, dar si mintile unor infantili care cred totul fara sa cerceteze nimic!
- Daca ti se pare atat de important Cuvantul lui Dumnezeu (care se afla in Deuteronom adica in LEGE) atunci din ce cauza voi crestinii incalcati Legea care este cuvantul lui Dumnezeu?
Nu va e frica de judecata de apoi?

In fine, vad ca ne contrazicem degeaba laughing

"Viata vesnica"nu se refera la viata vesnica aici pe pamant, ci in cer, sau iad!
Dupa ce murim ne ducem sus, depinde unde! si acolo o sa stam O ETERNITATE!winking

Poi bine bine, inteleg si asta, dar de ce sa urmeze viata vesnica dupa moarte si nu se continua viata asta in ceruri in care ne duce Dumnezeu cu naveta cosmica?
De ce spui sus in cosmos exista sus si jos? De unde stii tu unde e cerul?
In eternitate se duc toti mortii care nu mai invie niciodata, din cauza asta se si numeste eternitate!

| Therraex a răspuns (pentru Moisie):

Iisus citeaza si din Deutronom cand vorbeste despre legile lui Dumnezeu dar aduce ceva nou fiindca vremurile din urma se sfarsisera. Iisus pune accent si pe Vechiul Testament.
Cum crezi tu in Judecata daca nu crezi in suflet?

De fapt!laughing Te iau cum le explica doamna de religie copiilor de clasa a5a!
Noi suntem formati din trup si suflet! Odata mort corpul se duce in pamant,de unde a venit,iar duhul se duce"sus", atunci cand murim sufletul se desprte de trup!
Pot sa te intreb! tu ce crezi ca o sa se intample cu tine dupa ce mori? Sau crezi ca(virgulaalaughing gata, asta a fost viata, nu ajungem nicaieri?happy

| Therraex a răspuns (pentru gingergirl1):

Nu te strofoca... te rog.

| danay72 a răspuns (pentru Moisie):

Cristos a fost sfarsitul legii mozaice.Romani10:4,Filipeni2:5-11.El aimplinit in totalitate legea.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Deci tu te lasi influentat de altii? pai stii totul despre creatie, pentru ca tot ce a zis Isus s-a infaptuit, numai Dumnezeu poate spune is FACE > isus in Zahharia ca va veni si va trai printre noi, a venit ca Isus, nu te poti preface ca nu, a venit!

Isus mi-a raspuns rugaciuni, ca si cum va face pentru toti ce se pocaiesc.

Context
A Gentle Answer Turns Away Wrath
…28The heart of the righteous ponders how to answer, But the mouth of the wicked pours out evil things. 29The LORD is far from the wicked, But He hears the prayer of the righteous.

Din experienta zic ca Lui Dumnezeu ii pasa de cei ce vor sa faca Voia Lui.
Cum a promis in Cuvantul sau, ca Dumnezeu sta departe de pacatosi dar asculta pe cei drepti

Aia e legea, nu ai cum sa o schimbi,
Dumnezeu a zis si a infaptuit

https://www.youtube.com/watch?v=KQB5acwM5qk

https://www.youtube.com/watch?v=Bk0ZcBj-VYY

Ori ai evoluat ceea ce a fost demonstrat nestiintific, ori cineva te-a creat, nu exista intre :)
http://sunszet.tumblr.com/......ne-is-born