Stiu ca Dumnezeu, ne poate învia.Ca totul e temporar și acest lucru ma ajuta sa am o speranță.
Nu prea ma impac cu gandul de a muri, sa mor eu, sa moara ai mei. Blestem moartea asta, ma bucur de viata asta alaturi de ai mei, dar cand vine momentul ala cine moare sau ce o fi, cui nu ii frica de moarte? La toti ii frica dar unii nu recunosc. Bine ar fi ceva dupa moarte. Macar intr-un loc unde nu poti muri niciodata!
Dumnezeu ne-a creat ca sa nu murim niciodată, iti vine sau nu sa crezi dar raiul a fost pe pământ de aceea e firesc sa nu ne dorim să murim, Dumnezeu a pus în inima noastră veșnicia. Mie personal nu mie frică de moarte deși nu imi doresc sa mor, dar faptul ca știu ca nu o sa sufăr, nu o sa simt nimic, ma liniștește puțin. In Biblie ( dacă crezi in ea) Dumnezeu arată ce simte un om care nu mai este in viață Eclesiastul 9:5, dar el promite si ca cei morți vor reveni la viață și vor trăi veșnic Ioan 5:28. sa crez aceste lucruri îți trebuie într-adevăr credință. Oare nu cel ce ne-a dat viață știe ce ne rezervă viitorul?