| DorelSudoru a întrebat:

Cum va pregatiti pentru venirea mosului?
Ati fost cuminti? Daca nu ia ziceti la tata pacatele voastre.
Ok acu hai cu intrebarea mai intrebatore...
Cu toti stim ca aceasta este o traditie dar oare nu e pacat daca "mosul aduce" lucruri daunatoare copiilor?(ma refer la unelte ale diavolului)
Voi ce va doriti de la mosu'?
D-zeu sa va lumineze si sa fiti cuminti!
(stiu spamspamspam)

9 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Asta cu cadourile de moș nicolae este și ea o tehnică de marketing, totuși. Adică, cât se câștigă de pe urma asta?! Și de Crăciun nu mai spun...se înghesuie toată lumea să cumpere cadouri.
Bine, dacă e s-o luăm așa, mie-mi convine, primesc în fiecare an cadouri, da eu de obicei nu dau.hee hee

| Guogle a răspuns:

1) nu cred in mosu'
2)Daa, ne spinzuram de garduri, si unii ne incuiau ca sa nu intre proful in clasa, desigur noi ii sustineam. Acasa, sunt un ingeras, asa ca.
3)Acum sa fim mai seriosi, cum spui tu, treaba cu cadourile nici eu nu stiu cine a inventat-o dar nu e cine stie ce pacat, doar ca ceea ce se sarbatoreste cu adevarat de craciun, este nasterea Domnului(sariti cu stupizii, adica ar fi si normal), si nu vad rostul mosului cu cadourile lui, mai ales ca in ziua de azi sunt copii care vor super jucarii, arme adevarate ca a lui Vann Dame, iar din pacate unii copii saraci stau pe drumuri si cersesc, iar parintii stau si sarbatoresc, adica ar fi normal sa le dam si lor un cadou ceva, nu ma refer la telefoane mobile, sau parfumuri, si haine de firma, ceva un fular, o haina groasa, mai sunt si copii din orfelinate, sincer nu prea cred ca ar trebui neglijati, uite unde am ajuns, la acte e caritate.
4)Nu vreau nimic de la mosu', vreau sanatate ca am nevoie, si la toti pe cei care ii cunosc sa aiba tot ce isi doresc, desigur u le aduce mosul, dar daca e bun Dumnezeu ni le va da El. De fapt asta va doresc la toti.
5) Si pe voi. Woaw, prima data sunt asa de sentimentala, deja imi dau lacrimile laughing

| DorelSudoru explică (pentru Guogle):

Si daca mosu' aduce droguri la copii? e pacat sau nu?

| Guogle a răspuns (pentru DorelSudoru):

Sa fim seriosi, Mosul=parinti, oare ce parinti iar da unui copil droguri? Poate unul cu deficiente mintale, desigur sunt cazuri de sanatate in care copilul chiar are nevoie, dar si acestea sunt date in spitale, asa ca nu avem cum sa spunem daca e pacat sau nu, depinde de situatie.

| CobraLeon a răspuns (pentru Guogle):

Wow, wow, wow! Cum sa spui ca nu crezi in Mos Craciun!?

| Guogle a răspuns (pentru CobraLeon):

Opa, iar dau peste raspunsurile mele cu mos craciun e inexistent, copii de 9 ani?

| CobraLeon a răspuns (pentru Guogle):

Mos Craciun exista...acesta va veni in noaptea de Paste la tine si iti va dovedi acest lucru. Daca nu crezi in El se va supara foarte tare si iti va aduce numai balega de vaca.

Iti doresc un Paste Fericit!

| soupflood123 a răspuns:

Craciunul este o sarbatoare imprumutata de la "pagani". Saturnaliile Romane se tineau in perioada Craciunului si erau un prilej de Schimb de cadouri. Oricum, nu are legatura cu Cristos din biblia crestinismului; a fost o legatura nascocita in vederea dezvoltarii politice/comerciale--cu alte cuvinte: in vederea manipularii in masa.

| cromartie a răspuns:

Orice, insa ma pregatesc cu niste filme bune de craciun http://all-in1.ro/