Da,ai mare dreptate.Sunt foarte multi carora le e frica ca va veni diavolul dupa ei si din cauza asta le va fi frica mai ales sa stea singuri celor mici, si tot asta in combo cu imaginatia poate cauza probleme mai ales cand esti singur undeva.Si faza cu nu iti face prieteni necredinciosi e aberanta.Mie imi suna a discriminare. Daca cineva e diferit inseamna ca e un ciudat sau ca e indemnat de Lucifer(adica de satana doar ca nu imi place cum suna satana sua diavol.)? Sunt foarte multe lucruri spuse aiurea in religie.
Lucifer este descris ca fiind o creatura sau ceva de genul asta cu coarne cu coada si altele.Dar cine l-a vazut mah ca sa stie asta? Eu las descrie ca aratand ca un inger, decat ca are o aura sau nu stiu cum sa zic neagra sau mov cu negru in jurul sau.
Se mai spune si ca in iad este foc si chin pe vecie.Acel chin poate fi interpretat ca fiind orice mai ales ca vine din partea binelui suprem.Doar fiind de partea raului poti fi catalogat drept chinuit.Si de unde stim noi ca in iad este foc? Sa intors cineva de acolo? Si cand ii aud pe astia ca spun despre smoala sau creaturi rosii cu coarne si furci, deja imi vine sa le dau cu ceva in cap sa viseze numai coarne si furci.
Eu daca asi putea, asi interzice bisericii sa mai spuna toate tampeniile si asi pedepsi cu inchisoarea pe oricie persoana care spune unui copil despre diavolul rau care te chinuie pe vecie daca nu esti cuminte.
Pai de la inceputul religiei crestine (si nu numai) religia a fost impusa cu forta. Invatatorii si profesorii, dar si parintii care folosesc iadul ca 'sperietoare' (ai mei imi spuneau ca daca sunt obraznic o sa vina o vecina si-o sa ma ia in sac) sunt doar pioni indoctrinati religios care indoctrineaza religios alti pioni, involuntar. Mentalitatea asta stupida s-a format in sute de ani.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: